reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Cześć dziewczyny, znajdzie się jeszcze miejsce? 😊 U mnie według apki 4t1d i termin na 15 grudnia. Pierwsze USG mam na 14.04. trochę szybko ale mam nadzieję że zobaczę chociaż pęcherzyk ciążowy. Jestem po dwóch poronieniach więc od pozytywnego testu ( czyli od wtorku) jestem na luteinie 3x2, duphaston 2x1 i fraxiparyna 0,3x1. Mam nadzieję że tym razem się uda 🙏🤞

reklama
Cześć dziewczyny, znajdzie się jeszcze miejsce? 😊 U mnie według apki 4t1d i termin na 15 grudnia. Pierwsze USG mam na 14.04. trochę szybko ale mam nadzieję że zobaczę chociaż pęcherzyk ciążowy. Jestem po dwóch poronieniach więc od pozytywnego testu ( czyli od wtorku) jestem na luteinie 3x2, duphaston 2x1 i fraxiparyna 0,3x1. Mam nadzieję że tym razem się uda 🙏🤞
Trzymamy kciuki za szczęśliwe zakończenie ❤️

Dzień dobry dziewczyny, odebrałam właśnie wyniki po 48h beta wzrosla o 113%.. z 262 na 558.
Niestety progesteron spadł z 8.1 na 7.1 🥺

Zapisałam się do lekarza na godzinę 19 dzisiaj

Cześć Dziewczyny, można dołączyć? U mnie dziś 34 dc, testy pozytywne, beta 90.6 I progesteron 15. Luteina 2×3. W poniedziałek największe nerwy, bo mam zrobić przyrost pierwszy - niestety dopiero po 72 h. Bardzo się denerwuje, bo mam plamienia delikatne. Testy były już od 2 dni pozytywne, ale dopiero dzisiaj poszłam na betę i po tym kontaktowałam się z lekarzem. W głowie sobie wkrecilam, że na pewno się nie uda przez te plamienia i jestem pełna lęku.

Cześć dziewczyny, znajdzie się jeszcze miejsce? 😊 U mnie według ahttps://www.babyboom.pl/forum/temat/grudniowe-mamy-2022.117983/reply?quote=22440855pki 4t1d i termin na 15 grudnia. Pierwsze USG mam na 14.04. trochę szybko ale mam nadzieję że zobaczę chociaż pęcherzyk ciążowy. Jestem po dwóch poronieniach więc od pozytywnego testu ( czyli od wtorku) jestem na luteinie 3x2, duphaston 2x1 i fraxiparyna 0,3x1. Mam nadzieję że tym razem się uda 🙏🤞
Cześć Dziewczyny, można dołączyć? U mnie dziś 34 dc, testy pozytywne, beta 90.6 I progesteron 15. Luteina 2×3. W poniedziałek największe nerwy, bo mam zrobić przyrost pierwszy - niestety dopiero po 72 h. Bardzo się denerwuje, bo mam plamienia delikatne. Testy były już od 2 dni pozytywne, ale dopiero dzisiaj poszłam na betę i po tym kontaktowałam się z lekarzem. W głowie sobie wkrecilam, że na pewno się nie uda przez te plamienia i jestem pełna lęku.

Ale nas przybywa, chyba trzeba będzie zrobić jakąś rozpiskę :) Gratulacje!!❤️ Lilith, plamienia są normalne, nie dawaj się negatywnym myślom. Będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki za Was obie 🤞

Ale nas przybywa, chyba trzeba będzie zrobić jakąś rozpiskę :) Gratulacje!!❤️ Lilith, plamienia są normalne, nie dawaj się negatywnym myślom. Będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki za Was obie 🤞
Nie byłam świadoma plamien. Jak się zaczęły to byłam pewna, że niepotrzebnie robiłam testy. Dlatego pobiegłam dopiero dziś na betę i w pon przyrost. To będzie ciężki weekend!😫

Dziewczyny mam wyniki trzeciej bety. ❤️ Przyrost prawidłowy bo 114%, ale zastanawiam się czy jeżeli pierwszy przyrost wynosił 140%, a ten jest mniejszy to czy mam się martwić?
01B013C7-F0F7-4952-9027-034C487169A2.jpeg

reklama
Nie byłam świadoma plamien. Jak się zaczęły to byłam pewna, że niepotrzebnie robiłam testy. Dlatego pobiegłam dopiero dziś na betę i w pon przyrost. To będzie ciężki weekend!😫
Rozumiem. Mnie na czekanie i negatywne myśli bardzo pomaga pisanie tutaj i czytanie, część dziewczyn ma też ogromną wiedzę i pomaga rozwiać wątpliwości. Mam nadzieję, że Tobie ten wątek też pomoże przetrwać 💙

Do góry