Carolina123
Fanka BB :)
ja nie lubię gotować więc takie 1,5 h max . Ale ten mi wyszedł naprawdę mega więc t raz tak będę gotować3h to ja standardowo rosołek gotuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie lubię gotować więc takie 1,5 h max . Ale ten mi wyszedł naprawdę mega więc t raz tak będę gotować3h to ja standardowo rosołek gotuję
ja myśle, ze tu nie chodzi o owoce. Przed porodem zaleca się pic napar z LIŚCI malin i to on działa lub udaje ze działa w kierunku porodu. Ale owoce? Nie dajmy się zwariowaćojejku, a ja jem maliny na potęgę ....
Właśnie mój mąż pojedzie po rosołek do mojej mamusi liczę że postawi mnie na nogi. Ja niestety dziś jej nie odwiedzę. Wyściska ją za mniemi pomógł dopiero taki tłusty, 3 godziny gotowany rosołek 3 godziny się gotował bo wstawiłam, ustawiłam małą moc, żeby ledwo co tak się gotowało i poszłam leżeć. Oczywiście zasnęłam, po 3 godzinach jak się zerwałam z łóżka to prawie kot zawału dostał a rosolkowi nic, mega pyszny, tłuściutki i klarowny
Kurcze no myślę że trochę kropli soku malinowego do wody z cytrynka nie zaszkodzi. Moja przyjaciółka jak była w ciazy to jej ginekolog tak kazał jej leczyć chorobstwoz tą maliną to ostrożnie. Mój gin pierwsze co zabronił mi to właśnie malin pod każdą postacią..
Ja przy chorobie w ciąży to pierwsze co wjeżdża to herbata z sokiem malinowym jak byłam/jestem pod kołderkąKurcze no myślę że trochę kropli soku malinowego do wody z cytrynka nie zaszkodzi. Moja przyjaciółka jak była w ciazy to jej ginekolog tak kazał jej leczyć chorobstwo
Tez mi się tak wydaje owocki maja dużo kwasu foliowego i witaminki C wiec wręcz bardzo wskazaneja myśle, ze tu nie chodzi o owoce. Przed porodem zaleca się pic napar z LIŚCI malin i to on działa lub udaje ze działa w kierunku porodu. Ale owoce? Nie dajmy się zwariować
Taaak, co niektórzy ginekolodzy czy lekarze na temat ciąży, jedzenia i leków wypowiadają to się włos jeży na głowie.ja myśle, ze tu nie chodzi o owoce. Przed porodem zaleca się pic napar z LIŚCI malin i to on działa lub udaje ze działa w kierunku porodu. Ale owoce? Nie dajmy się zwariować