To chyba najlepszy objaw Moje też są trochę większe, ale nie jakoś bardzo.U mnie jedynie co to piersi wizualnie wyglądają jakby miały pęknąć
reklama
Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Ja mam z natury małe, wiec może dlatego się to tak teraz rzuca w oczyTo chyba najlepszy objaw Moje też są trochę większe, ale nie jakoś bardzo.
Aleksandra93
Początkująca w BB
Witam się, u mnie napewno będzie termin na grudzień ale dokładnego dnia jeszcze nie znam z om 6 tc a z usg 4/5 20.04 mam kolejne usg więc będę wiedzieć więcej gratuluję wszystkim
MartaMarkry
witamy!Witam się, u mnie napewno będzie termin na grudzień ale dokładnego dnia jeszcze nie znam z om 6 tc a z usg 4/5 20.04 mam kolejne usg więc będę wiedzieć więcej gratuluję wszystkim
U mnie teraz jest 3+5 weslug apki od ostatniej miesiączki. Na wizytę ide w 6+4 z nadzieja, ze już będzie serduszko. A pierwszej ciazy poszłam w 5 i było za szybko teraz ide później, chyba ze badanie progesteronu mnie zaniepokoi. jak samopoczucie?
Aleksandra93
Początkująca w BB
Okropnie nudności dzisiaj doszły wymioty ogonie zmęczenie i ciągnie brzuch jak u was ?witamy!
U mnie teraz jest 3+5 weslug apki od ostatniej miesiączki. Na wizytę ide w 6+4 z nadzieja, ze już będzie serduszko. A pierwszej ciazy poszłam w 5 i było za szybko teraz ide później, chyba ze badanie progesteronu mnie zaniepokoi. jak samopoczucie?
Widzę, pojawiło się nadmierne owłosienie. Na krótko starcza użycie depilatora na nogach: włosy rosną szybciej i są grubsze i niestety pojawiło się również owłosienie na twarzy, głównie brodzie. Jakiś czas temu zakończyłam serię zabiegów laserowej depilacji na twarzy - nie było idealnie, ale duuużo lepiej - niestety włosy na brodzie w tym momencie odrastają na tyle szybko, że muszę je codziennie usuwać. Niestety koszmar wrócił. Zastanawiam się, czy sytuacja ustabilizuje się po ciąży.Dziewczyny, a widzicie już jakieś zmiany w swoim ciele (poza wrażliwymi piersiami)? U mnie to zagłębienie pod mięśniami brzucha zaczęło się jakby lekko wypełniać, w dotyku czuję, jakby była tam poduszeczka żelowa Mąż też to zauważył, niezależnie ode mnie. Może jest po prostu opuchnięte, ale przed @ tak nigdy nie miałam.
MartaMarkry
mnie na razie zmeczenie, ze cały dzień chodzę i ziewam i ból jak na miesiączkę. W pierwszej ciazy nie miałam żadnych objawów, teraz pewnie będzie przeciwnieOkropnie nudności dzisiaj doszły wymioty ogonie zmęczenie i ciągnie brzuch jak u was ?
Aleksandra93
Początkująca w BB
Ja z każdym dniem czuje się coraz gorzejmnie na razie zmeczenie, ze cały dzień chodzę i ziewam i ból jak na miesiączkę. W pierwszej ciazy nie miałam żadnych objawów, teraz pewnie będzie przeciwnie
Blondynka w sieci
Dzisiaj od rana bierze mnie takie spanie, że to jest aż niemożliwe.Okropnie nudności dzisiaj doszły wymioty ogonie zmęczenie i ciągnie brzuch jak u was ?
reklama
Oj współczuję i rozumiem. Ja genetycznie mam włochate ręce i ile się z tym namęczyłam przy depilacji to głowa mała. Depiluję od lat i nic nie słabną paskudy. A u Ciebie to na pewno tylko przejściowe przez hormony, ale wiem, że upierdliwe.Widzę, pojawiło się nadmierne owłosienie. Na krótko starcza użycie depilatora na nogach: włosy rosną szybciej i są grubsze i niestety pojawiło się również owłosienie na twarzy, głównie brodzie. Jakiś czas temu zakończyłam serię zabiegów laserowej depilacji na twarzy - nie było idealnie, ale duuużo lepiej - niestety włosy na brodzie w tym momencie odrastają na tyle szybko, że muszę je codziennie usuwać. Niestety koszmar wrócił. Zastanawiam się, czy sytuacja ustabilizuje się po ciąży.
Witaj i gratulacje! Ktoś tu polecał na nudności imbir, cytrynę i miód z ciepłą wodą, mnie wczoraj pomogło, kiedy w końcu nudności raczyły mnie złapać.Witam się, u mnie napewno będzie termin na grudzień ale dokładnego dnia jeszcze nie znam z om 6 tc a z usg 4/5 20.04 mam kolejne usg więc będę wiedzieć więcej gratuluję wszystkim
mnie na razie zmeczenie, ze cały dzień chodzę i ziewam i ból jak na miesiączkę. W pierwszej ciazy nie miałam żadnych objawów, teraz pewnie będzie przeciwnie
Dzisiaj od rana bierze mnie takie spanie, że to jest aż niemożliwe.
U mnie też zmęczenie od początku, teraz już w dzień jeszcze jakoś funkcjonuję ale od popołudnia już tylko niekończące się ziewanie