reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Ja nawet nie byłam na haju... ;)
Podziwiam kobiety po kilku stratach za chęć działania i wolę walki, siłę. Ja po jednej stracie czuję przerażenie, niepokój, boję się usg, badań, 8 tygodnia, 12 tygodnia, 22 tygodnia, ach... Bardzo pragnęłam tego dziecka, tyle, że nie wiedziałam, że jak zajdę w ciążę wspomnienia i ból powrócą z dużą mocą.
Wzięłam dwa dni wolnego, męczę się kolejny dzień z przeziębieniem, w pracy jeszcze nikt nie wie, choć są osoby, które się domyślają. Nie chciałabym się przyznawać do ewentualnej kolejnej straty...
Bardzo Ci współczuję przeżyć, i wszystkim dziewczynom, którym to się przytrafiło. Nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić, jaki to musi być ból. Ja do tej pory nie mogę się otrząsnąć po śmierci ukochanego kota, a co dopiero dziecka :( Ale co ma być, to będzie, ze swojej strony możemy tylko wierzyć, że będzie dobrze i postarać się zwiększyć na to szanse.

reklama
Bardzo Ci współczuję przeżyć, i wszystkim dziewczynom, którym to się przytrafiło. Nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić, jaki to musi być ból. Ja do tej pory nie mogę się otrząsnąć po śmierci ukochanego kota, a co dopiero dziecka :( Ale co ma być, to będzie, ze swojej strony możemy tylko wierzyć, że będzie dobrze i postarać się zwiększyć na to szanse.
Pozostaje nam czekać i odganiać złe myśli. Życzę wszystkim nam szczęśliwego rozwiązania :)

Dziewczyny, a widzicie już jakieś zmiany w swoim ciele (poza wrażliwymi piersiami)? U mnie to zagłębienie pod mięśniami brzucha zaczęło się jakby lekko wypełniać, w dotyku czuję, jakby była tam poduszeczka żelowa 😄 Mąż też to zauważył, niezależnie ode mnie. Może jest po prostu opuchnięte, ale przed @ tak nigdy nie miałam.

reklama
Dziewczyny, a widzicie już jakieś zmiany w swoim ciele (poza wrażliwymi piersiami)? U mnie to zagłębienie pod mięśniami brzucha zaczęło się jakby lekko wypełniać, w dotyku czuję, jakby była tam poduszeczka żelowa 😄 Mąż też to zauważył, niezależnie ode mnie. Może jest po prostu opuchnięte, ale przed @ tak nigdy nie miałam.
U mnie jedynie co to piersi wizualnie wyglądają jakby miały pęknąć 😁

Do góry