reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Kochana a jak mięso w marketach śmierdzi, nie da się do lodówki zbliżyć 😛 a poważnie, cały pierwszy trymestr i połowę drugiego poprzedniej ciąży tak miałam. Mięso kupował i gotował mąż pod moją nieobecność. Nie było innej opcji ;) te tabletki pewnie śmierdzą z tego samego powodu 😂
Mnie znowu mięso pachnie (no może nie to surowe w marketach, to jest neutralne), ale ja ogólnie jestem mocno mięsożerna. Za to czerwona papryka ostatnio zaczęła mi śmierdzieć jakimś takim plastikiem. Eh :)

reklama
Dzień dobry dziewczyny, odebrałam właśnie Paczkę z tymi suplementami Prenacaps.. matko i córko ale one śmierdzą 🤢🤢
nie wiem 🤢 wszystkie są ok, oprócz tych MULTI1, mają jakiś taki intensywny zapach
Akurat Multi1 nie miałam, więc ciężko mi się wypowiedzieć, ale przechodziłam przez dziesiątki suplementów i jedne były neutralne, a drugie miały swoje specyficzne zapachy. One mają chyba naturalne powłoczki, więc może dziwnie Ci pachną, bo nie są sztuczne? 🤔 suplementy od Health labs też miały dla mnie dziwny zapach, a to są suple z najwyższej półki.

Dziewczyny! 😁 Dzisiaj byłam na USG, mamy dwa serduszka ♥️♥️. Ciąża wysokiego ryzyka ze względu na poprzednie dwa CC.. Mdłości mnie dobijają, ale czego się nie robi dla dzieci 😜
Wow bliźniaki! Rewelacja! Podwójne gratulacje w takim razie!! ❤️❤️ :D

A ja znowu głodna, u mnie to chyba pięcioraczki będą :p

reklama
Do góry