reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Kochana a jak mięso w marketach śmierdzi, nie da się do lodówki zbliżyć 😛 a poważnie, cały pierwszy trymestr i połowę drugiego poprzedniej ciąży tak miałam. Mięso kupował i gotował mąż pod moją nieobecność. Nie było innej opcji ;) te tabletki pewnie śmierdzą z tego samego powodu 😂
Mnie znowu mięso pachnie (no może nie to surowe w marketach, to jest neutralne), ale ja ogólnie jestem mocno mięsożerna. Za to czerwona papryka ostatnio zaczęła mi śmierdzieć jakimś takim plastikiem. Eh :)

reklama
Dzień dobry dziewczyny, odebrałam właśnie Paczkę z tymi suplementami Prenacaps.. matko i córko ale one śmierdzą 🤢🤢
nie wiem 🤢 wszystkie są ok, oprócz tych MULTI1, mają jakiś taki intensywny zapach
Akurat Multi1 nie miałam, więc ciężko mi się wypowiedzieć, ale przechodziłam przez dziesiątki suplementów i jedne były neutralne, a drugie miały swoje specyficzne zapachy. One mają chyba naturalne powłoczki, więc może dziwnie Ci pachną, bo nie są sztuczne? 🤔 suplementy od Health labs też miały dla mnie dziwny zapach, a to są suple z najwyższej półki.

Dziewczyny! 😁 Dzisiaj byłam na USG, mamy dwa serduszka ♥️♥️. Ciąża wysokiego ryzyka ze względu na poprzednie dwa CC.. Mdłości mnie dobijają, ale czego się nie robi dla dzieci 😜
Wow bliźniaki! Rewelacja! Podwójne gratulacje w takim razie!! ❤️❤️ :D

A ja znowu głodna, u mnie to chyba pięcioraczki będą :p

reklama
Do góry