Carolina123
Fanka BB :)
szalona ja w ogóle nie słodzę co najlepsze ani kawy ani herbatyJa ostatnio na czczo miałam 91, ale poszłam na badanie po kawce z cukrem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szalona ja w ogóle nie słodzę co najlepsze ani kawy ani herbatyJa ostatnio na czczo miałam 91, ale poszłam na badanie po kawce z cukrem
A bo akurat w przychodni byłam to stwierdziłam, że badania zrobię nie nastawiałam się wcześniej i dlatego jak zawsze kawkę wypiłamszalona ja w ogóle nie słodzę co najlepsze ani kawy ani herbaty
Mi na czczo wyszło 97 powtórzyłam 2 tygodnie później i dzień wcześniej nie jadłam nic słodkiego ani słodyczy i 94, zobaczymy co gin dzisiaj powie, pewnie krzywa mnie czekanie, nie naradzie jeszcze nie wiem co będę miała . Ale mam IO oraz wysoką glukowe na czczo, ciekawe czy mi się cukrzyca ciążowa nie rozwinie . Wtedy może czeka mnie cesarka . Ale powiem szczerze, że nie mam pojęcia jak to będzie
Gratulacje trzymamyJa już po wizycie u gin dzidzia ma 5,46cm ale leniuch niemożliwy bo sobie spał mimo że lekarka próbowała bąbelka obudzić . Powiedziała mi że coś widzi między nogami ale to jeszcze na prenatalnych zobaczymy czy miała rację
Trzymajcie kciuki za prenatalne
no ja miałam 100,7 powiedziała, że nią ma znaczenia czy jadłam słodkie czy nie. Na razie od starań do 12 tygodnia mam metformax w 11 tygodniu krzywa, odstawiamy metformax i pewnie jak krzywą wyjdzie źle to insulinaMi na czczo wyszło 97 powtórzyłam 2 tygodnie później i dzień wcześniej nie jadłam nic słodkiego ani słodyczy i 94, zobaczymy co gin dzisiaj powie, pewnie krzywa mnie czeka
no ale po kawce z cukrem 91 to wydaje mi się dobry wynikA bo akurat w przychodni byłam to stwierdziłam, że badania zrobię nie nastawiałam się wcześniej i dlatego jak zawsze kawkę wypiłam
Ja już skierowanie na krzywą mam... tylko nie wiem kiedy się zebraćMi na czczo wyszło 97 powtórzyłam 2 tygodnie później i dzień wcześniej nie jadłam nic słodkiego ani słodyczy i 94, zobaczymy co gin dzisiaj powie, pewnie krzywa mnie czeka
No.... szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiegono ale po kawce z cukrem 91 to wydaje mi się dobry wynik
Kurczę najgorsze, że trzeba na czczo iść na ta krzywą a ja rano wstaje i tak mnie ssie, że aż słabo mi się robi ;/Ja już skierowanie na krzywą mam... tylko nie wiem kiedy się zebrać