Carolina123
Fanka BB :)
teoretycznie mi z USG wychodzi 02.01. a z OM 28-30.12 więc nie mów hopJa to pewnie i tak urodzę ostatnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teoretycznie mi z USG wychodzi 02.01. a z OM 28-30.12 więc nie mów hopJa to pewnie i tak urodzę ostatnia
Ja to samo, także nie jesteś sama co możliwe że o styczeń się zahaczy ja chyba nawet bym wolałateoretycznie mi z USG wychodzi 02.01. a z OM 28-30.12 więc nie mów hop
no właśnie też bym wolała. Ale jak to mówią, to ni jest koncert życzeń, zobaczymy co życie nam przyniesie. Na tą chwilę przyniosło mi ogromną radość i przysięgam siebie, że jak uda się donosić i urodzić - nie będę marudzić ani narzekać na nicJa to samo, także nie jesteś sama co możliwe że o styczeń się zahaczy ja chyba nawet bym wolała
pewne jest jedno, urodzi z nas każdateoretycznie mi z USG wychodzi 02.01. a z OM 28-30.12 więc nie mów hop
Z tego, co wiem, to USG prenatalne jest najważniejszym badaniem w tym okresie, więc jak najbardziej.Mam pytanie. Czy jeżeli będę robić badanie sanco to czy usg prenatalne bez pappy też mogę/mam zrobić? W sumie nie dopytałam lekarza na ostatniej wizycie.
oby, obypewne jest jedno, urodzi z nas każda
Mnie identycznieteoretycznie mi z USG wychodzi 02.01. a z OM 28-30.12 więc nie mów hop
taki jest cel jak dojdziemy do 37 tygodnia to będziemy celować w nasze terminyoby, oby