Ja do tej pory w ogóle się nie stresowałam żadnym kłuciem w brzuchu ani tym że robi mi się powoli lepiej (tylko krwawienie by mnie chyba przestraszyło), a dzisiaj od rana stres i ciężko mi się przez to oddycha i nie wiem właśnie przypadkiem czy ciało się nie zaczyna bronić przed powrotem do pracy mimo że mam spoko zespół i normalna robotę biurową... . Mam dziś na 13 te prenatalne USG i później o 17 wizytę u gina z karty ciąży więc teoretycznie może być to stres na USG ale wydaje mi się że to właśnie na pracę... że się tak rozleniwiłam przez te 6 tygodni że ciało się broni .Ja dziś oddałam krew na pappa. Wyniki będą do środy, w przyszłym tygodniu genetyk. Ja się stresuję i jutrzejszą wizytą i powrotem do pracy od poniedziałku
reklama
G
guest-1677526072
Gość
myślę że nie już nic nie da się zrobić. Dostał kroplówkę, tabletki i jest taki mega smutny. W tydzień czasu tak osłabł. Nogi mu się płacza, nic go nie cieszy, nie ma siły. To byłoby niehumanitarne go tak męczyć. On ma też 13 lat więc jak na labradora bardzo dużo.
drugi trymestr zaczyna się od 14 tyg. I trwa do 27 tygodnia. Apka tak mi pokazuje
Ojej przykro mi
MartaMarkry
Fanka BB :)
my idziemy razem 9-ego na prenatalne. Mój już odlicza dniNajbardziej się cieszę że mój mąż będzie mógł zobaczyć maleństwo i posłuchać serduszka .
Margeritka28
Dziewczyny wy też macie taka sucha skórę? Kurcze na nogach i na dłoniach mam strasznie suchą i częste kremowanie nie pomaga
MartaMarkry
na dłonie polecamDziewczyny wy też macie taka sucha skórę? Kurcze na nogach i na dłoniach mam strasznie suchą i częste kremowanie nie pomaga
Cremobaza 30%, krem zmiękczający, skóra nadmiernie przesuszona, zrogowaciała i pękająca, 30 g - cena | Gemini
Produkt Cremobaza 30%, krem zmiękczający, skóra nadmiernie przesuszona, zrogowaciała i pękająca, 30 g do kupienia w Gemini. Cremobaza 30% krem zmiękczający do skóry nadmiernie przesuszonej, zrogowaciałej i pękającej jest ...
gemini.pl
Jedyne coś co ki pomogło. Jak się już dłonie naprawia to polecam przejść na
Cerkobaza, emolient do codziennej pielęgnacji suchej skóry, 125 ml - cena | Gemini
Produkt Cerkobaza, emolient do codziennej pielęgnacji suchej skóry, 125 ml do kupienia w Gemini. Cerkobaza krem do codziennej pielęgnacji suchej skóry to produkt kosmetyczny do skóry dłoni i całego ciała. Odpowiedni do ...
gemini.pl
Nic mi tak rak nie uratowało jak ten duet.
Bibi80
U nas lekarze liczą pierwszy trymestr do 12+6mi siw wydaje, ze tak. Jak sobie liczycie tygodnie? Ja dziś jestem 12+0 i ja zakładam, ze to początek 13 tygodnia, ale wiem, ze lekarze licza skończone tygodnie..
reklama
To jest wszystko przemyślanena 6 rano?! Oszalała. Ale piękny dzień będziesz mieć!
Będę pierwsza, więc nie będę musiała czekać jak będą opóźnienia, a podobno u niego są duże opóźnienia bo jak robi prenatalne to nigdy nie wiadomo ile się przy nich zejdzie, raz klientka mówiła że była 2h a inna, że 30 minut. Wszystko zależy od maluszka, więc wolę wcześnie wstać i nie mieć czasu się stresować po drugie mój mąż nie lubi chodzić po lekarzach i mimo, że pewnie chciałby zobaczyć to też go to stresuje mocno i gdyby to byla późniejsza godzina to mógłby się z tego wykręcić, a tak to jest przed jego praca, więc nie ma wymówki
Mówiłam!Dobra przebilas wszystkie sny
Nieźle
No emocje były okropne! Pierwsze co myślałam, że maluszek odczuwał moje emocje i było mi z tym bardzo źleu nas niby tak samo, ale jestem tylko kobieta, a jak mam zły humor to mam durne myśli
Co za sen! Hahahaha Jezu. Już czuje te emocje po obudzeniu.
Tez się zdziwiłam w sumie, że od 6 rano pracuje, ale jak powiedziałam, że na tą 6 chcę 6 to babka w rejestracji powiedziała, że to bardzo dobry wybór i dobre posunięcie6 rano nieźle ! Nie wiedziałam że tak wcześnie robią prenatalne ! Ale zarabiscie , będziesz miała cały dzień mega udany
U mnie wizyta u gin na 11 a prenatalne na 14.15.... a już dziś stres nieziemski
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i że dzień będzie udany!