Co zamówiłaś? Pochwal sięJa też o Cholinie nie wiedziałam nawet w poprzedniej ciąży… jutro ma do mnie przyjść zamówienie a lepiej późno zacząć niż w wcale
reklama
Ufff jest to trochę dla mnie pocieszające, że nie jestem samaJa tez nie wiedziałam o Cholinie! Jak to stosować i gdzie kupić
MissCe
Fanka BB :)
Ja kocham słodycze! Mogłabym jeść o każdej porze dnia, ale teraz mnie od nic odrzuciło i od kawy. Zapewne kofeiny i cukru było za dużo w moim organizmie xDJa jestem bardzo slodyczowa od zawsze.. Mogłabym żreć tylko słodycze no i chipsy ale uczę się od marca zdrowych nawyków żywieniowych. Idzie mi coraz lepiej cheat meal zdarza się bardzo rzadko na szczęście
MissCe
To co dziewczyny polecały Prenacaps czy jakoś takCo zamówiłaś? Pochwal się
Team słone! Dosalam wszystko A już słone i chrupiące to moje ukochane combo.To ja znowu wszystko co słone
Pare stron wcześniej Holinka albo Helena chyba podawała namiary na dobre suple, ja w UK więc tu są inne. Ogólnie cholina wpływa bardzo dobrze na wczesną ciążę, są nawet badania, że zmniejsza ryzyko wad genetycznych typu zespół Downa. Najlepsze naturalne źródła to wątróbka (ale w ciąży niezalecana bo za dużo wit. A) i jajka.Ja tez nie wiedziałam o Cholinie! Jak to stosować i gdzie kupić
Ostatnia edycja:
Zazdrooo! Ja zawsze liczyłam na to, że jak zajdę w ciążę to mi się wszystko pozmienia i zamiast czekolady będę kochać sałatę ale jeszcze to nie nastąpiło, a ze słodyczami umiem się powstrzymać chyba tylko przez t diete i że odzwyczaiłam się od cukru, a kawy to ja nigdy nie piłam nawet nie próbowałamJa kocham słodycze! Mogłabym jeść o każdej porze dnia, ale teraz mnie od nic odrzuciło i od kawy. Zapewne kofeiny i cukru było za dużo w moim organizmie xD
Zostań zostań z nami parę z nas pewnie też okaże się listopadowe, ja tak zakładam bo pokazuje mi termin na 4 grudnia, a ja chce cesarkę, więc będę ją miała wcześniejW ogóle Dziewczyny jednak mam termin porodu wyznaczony na 25.11 więc żadna ze mnie grudniowa Mama, ale stwierdziłam ze zostaje z Wami listopadowe forum już całkiem odpuszczam. Bardzo dobrze mi tu najwyżej będę przecierać ślady
Takalenka
Oooo tak bardzo szybko się zapomina, byliśmy na odwiedzinach u koleżanki która ma dziecko 4 miesięczne i taka malutka była choć moja ma dopiero 8 miesięcy i niby powinnam pamiętać a ja się jej pytałam jakie pampersy nosi bo jakieś małe mi się wydawały a to 2 byłyMnie dobijają te mdłości… najgorzej jest rano jak jadę komunikacją miejską. Staram się przez całą drogę jeść migdały i dzięki temu udaje mk się te 20 min wytrzymać. Przedwczoraj byliśmy u znajomych którzy maja 3 miesięcznego bobasa i szok człowiek już zapomina jakie te dzieciaczki były małe, jak podnosić i w ogóle. Ae jestem bardzo dumna z córki, bo ładnie się zajmowała nową koleżanka. Dobrze to rokuje na grudzień
To jak kurde wyglądają 1 !!
To się tak strasznie zapomina, ale też moje dzieci zawsze mi się wydawały duże choć w rzeczywistości były i są normalne
A za to inne dzieci zawsze wydają mi się mniejsze
reklama
Takalenka
U mnie termin na 1 grudnia ale owulacja tuż po okresie i jeszcze cesarka tak że listopad na bankZostań zostań z nami parę z nas pewnie też okaże się listopadowe, ja tak zakładam bo pokazuje mi termin na 4 grudnia, a ja chce cesarkę, więc będę ją miała wcześniej