Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Dziś będzie wyzwanie idziemy z mężem na urodziny teściowej, a do jedzenia będzie krem z brokułów Przypominam, że od tygodnia brokuły mi śmierdzą rybą Także trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
500mg, zalecane minimum w ciąży to 450mg z tego, co pamiętam.Jakie dawki macie choliny??
Haha, ja doslownie w pierwszym tygodniu po owu mialam niesamowita ochote na daktyle w czekoladzie, a ogolnie nie jestem jakos strasznie slodyczowa. I cały czas podjadam jabłka, ale za to miałam pierwsza zachciankę delicje z pomarańcza cały dzień czułam jakbym pod nosem miała delicje, ten zapaaaaach, a nie mogłam zjeść, bo nie miałam.. Na szczęście mąż kupił wracając z pracy i opitolilam całe opakowanie dietetyczka nie byłaby szczęśliwa
Dziewczyny, podobno zachcianki za słodkie oznaczają że spodziewacie się dziewczynki500mg, zalecane minimum w ciąży to 450mg z tego, co pamiętam.
Haha, ja doslownie w pierwszym tygodniu po owu mialam niesamowita ochote na daktyle w czekoladzie, a ogolnie nie jestem jakos strasznie slodyczowa. I cały czas podjadam jabłka
Najgorzej.. Ja się boję tych mdłosci zwłaszcza teraz w weekend jak idę na szkolenie 3 dniowe z masażu twarzy od 8 do 17 trzymajcie kciuki, żeby akurat wtedy organizm nie postanowił zrobić mi psikusa i żebym nikogo nieMnie dobijają te mdłości… najgorzej jest rano jak jadę komunikacją miejską. Staram się przez całą drogę jeść migdały i dzięki temu udaje mk się te 20 min wytrzymać. Przedwczoraj byliśmy u znajomych którzy maja 3 miesięcznego bobasa i szok człowiek już zapomina jakie te dzieciaczki były małe, jak podnosić i w ogóle. Ae jestem bardzo dumna z córki, bo ładnie się zajmowała nową koleżanka. Dobrze to rokuje na grudzień
Ja o tej Cholinie w ogóle nie wiedziałam ta pueria uno ma 130mg... Ovarin nie ma w ogóle więc wcześniej tego w ogóle nie Suplementowalam...500mg, zalecane minimum w ciąży to 450mg z tego, co pamiętam.
Haha, ja doslownie w pierwszym tygodniu po owu mialam niesamowita ochote na daktyle w czekoladzie, a ogolnie nie jestem jakos strasznie slodyczowa. I cały czas podjadam jabłka
Dziewczyny, podobno zachcianki za słodkie oznaczają że spodziewacie się dziewczynki
Ja też o Cholinie nie wiedziałam nawet w poprzedniej ciąży… jutro ma do mnie przyjść zamówienie a lepiej późno zacząć niż w wcaleNajgorzej.. Ja się boję tych mdłosci zwłaszcza teraz w weekend jak idę na szkolenie 3 dniowe z masażu twarzy od 8 do 17 trzymajcie kciuki, żeby akurat wtedy organizm nie postanowił zrobić mi psikusa i żebym nikogo nie
Ja o tej Cholinie w ogóle nie wiedziałam ta pueria uno ma 130mg... Ovarin nie ma w ogóle więc wcześniej tego w ogóle nie Suplementowalam...
Dziewczyny, podobno zachcianki za słodkie oznaczają że spodziewacie się dziewczynki
To ja znowu wszystko co słoneJa jestem bardzo slodyczowa od zawsze.. Mogłabym żreć tylko słodycze no i chipsy ale uczę się od marca zdrowych nawyków żywieniowych. Idzie mi coraz lepiej cheat meal zdarza się bardzo rzadko na szczęście