Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Ja dalej nie mam wyników tej bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pogrywają sobie! Myslisz, ze mogą być jeszcze dzisiaj?Ja dalej nie mam wyników tej bety
mamo! Mamo! Mamo! Pięknie
dbaj o siebie! Jest naprawdę pięknie! Przypomnij mi sie na jakim etapie jesteś? Który to dpo lub ile po okresie?Aż sama w to nie wierze
16 dpo, wychodzi 4+1 dziś Pojde jeszcze w piątek dla świetego spokoju i później grzecznie czekam na wizytę W pracy pomimo tych wszystkich pól magnetycznych i laserów jeszcze nikomu nie mowiedbaj o siebie! Jest naprawdę pięknie! Przypomnij mi sie na jakim etapie jesteś? Który to dpo lub ile po okresie?
Gratulacje i witamy!Hej dziewczyny, nieśmiało się witam. Nie mierzyłam bety ale byłam dziś na wizycie. Wg OM 6 tyg 0 dni, wg USG 5.5 tyg - zarodek 2mm, brak serduszka. Mam nadzieję że jeszcze się pojawi wiem że wczesna wizyta ale tak zwolnił się termin. jestem mocno obstawiona lekami bp jestem po 2ch stratach.
Moooocno trzymam kciuki za nas wszystkie
becze ze szczęścia! Suuuuper czekam na raporty w piątek! Ja ide jutro i aż mnie wszystko chodzi ze stresu…16 dpo, wychodzi 4+1 dziś Pojde jeszcze w piątek dla świetego spokoju i później grzecznie czekam na wizytę W pracy pomimo tych wszystkich pól magnetycznych i laserów jeszcze nikomu nie mowie