reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Mam!!! ❤️❤️❤️
B162B86A-3080-48FD-B73D-C87C240344D4.jpeg

Hej dziewczyny, nieśmiało się witam. Nie mierzyłam bety ale byłam dziś na wizycie. Wg OM 6 tyg 0 dni, wg USG 5.5 tyg - zarodek 2mm, brak serduszka. Mam nadzieję że jeszcze się pojawi :) wiem że wczesna wizyta ale tak zwolnił się termin. 😀 jestem mocno obstawiona lekami bp jestem po 2ch stratach.
Moooocno trzymam kciuki za nas wszystkie ✊

dbaj o siebie! Jest naprawdę pięknie! Przypomnij mi sie na jakim etapie jesteś? Który to dpo lub ile po okresie?
16 dpo, wychodzi 4+1 dziś ❤️ Pojde jeszcze w piątek dla świetego spokoju i później grzecznie czekam na wizytę ❤️ W pracy pomimo tych wszystkich pól magnetycznych i laserów jeszcze nikomu nie mowie 🙈

Hej dziewczyny, nieśmiało się witam. Nie mierzyłam bety ale byłam dziś na wizycie. Wg OM 6 tyg 0 dni, wg USG 5.5 tyg - zarodek 2mm, brak serduszka. Mam nadzieję że jeszcze się pojawi :) wiem że wczesna wizyta ale tak zwolnił się termin. 😀 jestem mocno obstawiona lekami bp jestem po 2ch stratach.
Moooocno trzymam kciuki za nas wszystkie ✊
Gratulacje i witamy! ❤️❤️❤️

reklama
Do góry