reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Hej dziewczyny, mnie z kolei dokucza od wczoraj ból krzyża jestem dzisiaj 10+5 nie wiem czy się martwić czy to normalne, ma któraś z was podobnie ?
Jestem w 11 tc i też od kilku dni mam ból krzyża. Byłam w czwartek u lekarza i wszystko było w porządku. Mam nadzieję , że to nic złego nie oznacza..

reklama
Dziewczyny, któraś z was pisała ostatnio o detektorze tetna płodu. Czy mogę prosić jeszcze raz o model? Nie mogę znaleźć tego postu. Od którego tygodnia wykrywa tętno? Jestem w ciągłym stresie, że coś może pójść nie tak i myślę że to by mnie trochę uspokoiło między wizytami. 20.05 mam doktorka i usg i ciągle boję się złych wieści. Tym bardziej, że odkąd jestem tutaj na grupie kilka dziewczyn poroniła...

mi też czasem dokucza, jak za długo stoję w kuchni. Jak poleżę przechodzi.
ja mam monitor oddechu, super sprawa. Polecam
to chyba normalne skoro tak dużo osób to ma

Dziewczyny a ja dziś obudziłam się o 2 w nocy na siku, oczywiście macam się wiecznie po tych cyckach i nie bolaly. I już schiz🤦 rano wstałam i bolą i są mdłości. Ale kuźwa już mi głowa pracowała. Innych uspokojaam że przecież zanik i pojawienie się objawów o niczym nie świadczy a sama panikuje. Ale jutro 11 TC to te objawy już będę słabnąć z tego co pamiątam. Ale zaś dziewczyny na wizycie gdzieś w 11 TC dowiedziałam się że bliźniaki się zatrzymały na 9 tc i boje się, tak cholernie się boje tej wizyty że aż mnie skręca.
Ja tez się łapie na tym, ze cały czas szukam tych symptomów, wczoraj z głodu skręcało w brzuchu dziś już nie i się włącza myślenie ! Oszaleje😆 Wiec bardzo dobrze to rozumiem. Ale stwierdzilam, ze czy sie bede przejmowac czy nie natury nie oszukam i jesli robie wszystko co moge to bedzie dobrze :) Moja mama mi mowi, nie martw sie za duzo bo dziecko potrzebuje dobrych wibracji☺️ Wiec good vibes only i milego dnia ❤️

Dziewczyny, któraś z was pisała ostatnio o detektorze tetna płodu. Czy mogę prosić jeszcze raz o model? Nie mogę znaleźć tego postu. Od którego tygodnia wykrywa tętno? Jestem w ciągłym stresie, że coś może pójść nie tak i myślę że to by mnie trochę uspokoiło między wizytami. 20.05 mam doktorka i usg i ciągle boję się złych wieści. Tym bardziej, że odkąd jestem tutaj na grupie kilka dziewczyn poroniła...
Detektor tętna płodu JPD-100S6, ja swój dopiero zamówiłam (właśnie z polecenia którejś z dziewczyn tutaj), więc nie powiem jak działa i od którego tygodnia, ale oglądałam różne filmiki na YT z tym i innym sprzętem, i zdaje się że od 8 tygodnia niektórzy byli już w stanie coś usłyszeć

nie wiem czy mogę ale zaraz zobaczę , już jestem przerażona że wzięłam 2 apapy że mogę zaszkodzić mojemu babelkowi. Mąż już mi gada że jutro do lekarza mam iść 😣 masakra tak się dziś fatalnie czuje , i wymioty męczą 😞
Już to widzę jak robię obiad 🥺
Co do obiadu to ja na takie okazje mam w zamrażalniku pyzy/ pierogi itp. 😉

Detektor tętna płodu JPD-100S6, ja swój dopiero zamówiłam (właśnie z polecenia którejś z dziewczyn tutaj), więc nie powiem jak działa i od którego tygodnia, ale oglądałam różne filmiki na YT z tym i innym sprzętem, i zdaje się że od 8 tygodnia niektórzy byli już w stanie coś usłyszeć
dzięki wielkie

reklama
Ja tez się łapie na tym, ze cały czas szukam tych symptomów, wczoraj z głodu skręcało w brzuchu dziś już nie i się włącza myślenie ! Oszaleje😆 Wiec bardzo dobrze to rozumiem. Ale stwierdzilam, ze czy sie bede przejmowac czy nie natury nie oszukam i jesli robie wszystko co moge to bedzie dobrze :) Moja mama mi mowi, nie martw sie za duzo bo dziecko potrzebuje dobrych wibracji☺️ Wiec good vibes only i milego dnia ❤️
ja w psychiatryku wykaduje. Wiem że na nic już nie mam wpływu ale kuźwa nie przeżyłabym chyba kolejnej straty. To już dla mnie za dużo. Nie mówiąc o mojej córce. Ja właśnie przyszłam do rodziców na obiad i też mi mówią że będzie dobrze, że muszę myśleć pozytywnie ale nie umiem dziś jakoś

Do góry