reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Dziś drugi raz robie przyrost. Znając siebie pewnie i w pt pojde, tym bardziej, że pracuje w przychodni, wiec daleko isc nie muszę 😁
hahaha! Zazdroszcze! Tzn zazdroszcze, ze jeździć nie musisz. Ja ze swoją córka to rano mam wycieczkę wręcz.. do żłobka na 7.20, a labo od 7, wiec ekspresem muszę jeździć i być pierwsza w kolejce 😅

reklama
hahaha! Zazdroszcze! Tzn zazdroszcze, ze jeździć nie musisz. Ja ze swoją córka to rano mam wycieczkę wręcz.. do żłobka na 7.20, a labo od 7, wiec ekspresem muszę jeździć i być pierwsza w kolejce 😅
To ja tak chciałam być mądra i w pon miałam plan isc do innej przychodni, żeby w pracy nikt się niczego nie domyślał, ale jak weszłam i zobaczyłam tą kolejkę ludzi to zwątpiłam i wyszłam xd

Kurczę, tak czekałam do tego 27.04, żeby potwierdzić na usg, że wszystko jest w porządku, a dziś się doczytałam, że tu w UK pierwsze usg jest wykonywane dopiero w 11-14 tygodniu 🥴 Nie ma opcji, żebym tyle wytrzymała, zaraz będę szukać prywatnej kliniki. Cieszcie się, że jesteście w Polsce :)
Jak z nerwow dożyje wyników to dam znać 😁
Daj znać koniecznie!!

Kurczę, tak czekałam do tego 27.04, żeby potwierdzić na usg, że wszystko jest w porządku, a dziś się doczytałam, że tu w UK pierwsze usg jest wykonywane dopiero w 11-14 tygodniu 🥴 Nie ma opcji, żebym tyle wytrzymała, zaraz będę szukać prywatnej kliniki. Cieszcie się, że jesteście w Polsce :)

Daj znać koniecznie!!
w Polsce i tak większość chodzi prywatnie ;) więc na to samo wychodzi :)

Odrzuciło Was od czegoś ? Ja nawet nie mogę patrzeć na kawę i słodycze 🤢a wcześniej kawa i słodycze były u mnie codziennie. Myśle ze mi to dobrze zrobi xD

Mnie zapachy odrzucają, wszystko mi niemiłosiernie śmierdzi i ciągle bym spała, a tak to podbrzusze pobolewa jak u was.. czekam na wyniki pierwszej bety. Jakie bierzecie suplementy? Muszę się wybrać do apteki.. no i w którym tygodniu pierwsza wizyta? Ja chyba pójdę pod koniec kwietnia, bo serduszko już powinno wtedy być

reklama
Do góry