reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Dziewczyny, Jakiej aplikacji używacie do śledzenia przebiegu ciąży? Ja mam flo, ale zastanawiam się która wg Was jest najlepsza? :)

Tak jelitowka parszywy pomiot szatana, teraz czekam kogo w następnej kolejności złapie dziś zamówiłam poszewki bo mamy za mało w razie najgorszego i kocyki
Kochana nie dawaj się, najważniejsze, że najgorsze za Tobą. Ale szczerze współczuję takich przeżyć na samym początku... 🤕Trzymaj się mocno, a z poszewkami dobry pomysł choć mam nadzieję, że nie będą potrzebne.
Jak się dziś czujecie? ❤️
Nudy :D Czuję co jakiś czas jak maluch robi sobie miejsce w podbrzuszu, ale nic niepokojącego. Śniadanie, kawa zbożowa i suple już za mną. Jak u Ciebie?
Dziewczyny, Jakiej aplikacji używacie do śledzenia przebiegu ciąży? Ja mam flo, ale zastanawiam się która wg Was jest najlepsza? :)
Ja znam tylko jedną, "My pregnancy", ale z ciekawości sprawdzę też te Wasze.

Miłego i spokojnego dnia! ❤️

Czy brała któraś z was inofem w trakcie starań?Jeśli tak, to odstawione macie i przeszliście na suple czy bierzecie oba? Ja brałam 2x dziennie, teraz zeszłam do jednej i właśnie dumam czy powinnam całkowicie odstawić. Biorę tez prenetal uno. Dumam dumam i nie wiem. Gin 20.04 😣

mnie pobolewa podbrzusze jak na małpę. Ale dzieki Bogu, po pierwszej ciazy wiem, ze to normalne ❤️❤️ a ty jak się czujes? Czekam na twoja betę! Deugi raz robisz czy to już trzeci? Chyba trzeci!
Dziś drugi raz robie przyrost. Znając siebie pewnie i w pt pojde, tym bardziej, że pracuje w przychodni, wiec daleko isc nie muszę 😁

reklama
Kochana nie dawaj się, najważniejsze, że najgorsze za Tobą. Ale szczerze współczuję takich przeżyć na samym początku... 🤕Trzymaj się mocno, a z poszewkami dobry pomysł choć mam nadzieję, że nie będą potrzebne.

Nudy :D Czuję co jakiś czas jak maluch robi sobie miejsce w podbrzuszu, ale nic niepokojącego. Śniadanie, kawa zbożowa i suple już za mną. Jak u Ciebie?

Ja znam tylko jedną, "My pregnancy", ale z ciekawości sprawdzę też te Wasze.

Miłego i spokojnego dnia! ❤️
No mnie dziś tez delikatnie podbrzusze jak na miesiączkę ciągnie. I siedzę jak na szpilkach czekając na wyniki 😁❤️

Do góry