reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Gratulacje i witaj!! 💙U mnie @ miała być prawie tak samo bo 31.03 i chciałam testować na następny dzień, ale dziewczyny z tego forum namówiły mnie, żeby od razu, i też praktycznie od razu wyszła gruba krecha, nawet nie zdążyłam wyjść z łazienki, żeby poobserwować z mężem, co wyniknie:) To moja pierwsza i do tego dość późna ciąża i trochę wariuję, a wizyta dopiero na 27.04...
A u Ciebie będzie tym razem na pewno dobrze, będziemy wysyłać pozytywne energie! 🤞
ja robiłam test 1.04 ale nie było nawet cienia kreski, dziś postanowiłam powtórzyć po pracy i też nie trzeba było czekać, kreska pojawiła się od razu 😍

reklama
Hej, pozwolę sobie nieśmiało dołączyć,dziś testowanie było... piękne dwie kreski, miesiączka miała być 1.04, według apki wychodzi mi 4t+2, dokładnie rok temu poroniłam w 13 tygodniu mam nadzieję, że tym razem będzie Ok. Jutro pójdę na betę.. lekarz kusi przed świętami ale wiem, że nic nie zobaczę jeszcze.. a jak u was?
Witajcie , mam termin na 2.12. byłam u lekarza, widać pęcherzyk. Kolejna wizyta za 2,5 tygodnia. Mam już córkę 2,5 roku. Mam 27 lat

Fajnie, że jest nas coraz więcej ❤️

Hej! Jakos nie mogę tak myślami wybiegać w przyszłość ponieważ boje się , co to bedzie. Zapewne odetchne po 12 tygodniu, wizytę u lekarza mam w piątek. Wszystko mi się TAAAK strasznie dłuży. Nie wiem koedy powiedzieć rodzicom ( w piątek będzie pewnie widać tylko pęcherzyk 5tyg+6dni)

Do tego przy mutacjach MTHR i PAI orientujecie od kiedy bierze się heparynę? Poki co jadę na acardzie i femibionie

Dobrego dnia !!!😊😊
ja biorę od pozytywnego testu

reklama
Do góry