Na razie do twarzy SPF 50 chemiczny, w dni kiedy wychodzę z domu na dłużej (pracuję z domu). Chciałam się przerzucić na mineralny/fizyczny, ale testowałam ich już tyle i każdy wygląda na mojej skórze paskudnie. Do tego kapelusz/czapka z daszkiem/parasol i lekkie zakrywające ubrania. Latem pewnie trzeba będzie pomyśleć o czymś więcej...Dziewczyny a zastanawialyscie się już jaki krem z filtrem wybrać w ciąży? a moze macie jakieś sprawdzone już? Przeglądałam wstepnie bo zaraz będzie się odkrywać wiecej ciała, ale tyle tego do wyboru ze w sumie nie wiem jaki
reklama
eh... też wylądowałam w końcu ze swoim u dentysty z gazem - portfel to rozpruwa na amen niestety i to po jednej dentystce, co go przetrzymała za długo bo wcześniej normalnie dawał sobie ząbki leczyćMnie dziś też zły dzień dopadł , byłam z córką u dentysty i tak mnie to wykończyło , bo córka histeria na całego a lekarka straciła cierpliwość i kazała iść do lekarza który daje te gazy uspokajające ogólnie masakra mam dość , córkę dalej boli ząbek a na NFZ widać nie można liczyć
Obecnie przerabiam temat aparatów, bo niestety taki jaki on powinien mieć na NFZ nie jest w ogóle refundowany, a na NFZ powiedziała nam ukraińska ortodontka łamaną polszczyzną, że ledwo się w ogóle dogadałyśmy, że ona by zęba z dziąsła usunęła, bo i tak mu się kiedyś zepsuje, a zębów ma dużo. o!!!!!! także za tydzień tysiak wyfrunie na aparat prywatnie bo prywatnie nie mają problemu, żeby zęba z dziąsła wyciągnąć i założyć częściowy aparat na pół roku.
Kamilad
Fanka BB :)
Kochane mamy to jest zarodek i jest serduszko ciąża wg USG 6+1 czyli tak jak liczyłam po przesuniętej owu tydzień młodsza niż wg miesiączki, wszystko się zgadza i wygląda pięknie możliwe że obok pęcherzyka jest krwiak, ale może to też być jama macicy, profilaktycznie póki co zakaz seksu. Ale taki problem to nie problem
Będę musiała popatrzeć i kupić bo za 3 dni końca się te mojeja mam prenatal uno(biorą od grudnia 2021) niedługo będę przechodzić na Duo. I sobie chwalę na allegro.maja fajne ceny
generalnie nie używam kremów. mam taką skórę, że trudno się opalam i tak zawsze się wszyscy ze mnie śmiali, bo nawet jak gdzieś wyjeżdżałam to najczęściej i tak biała wracałamJestem podobnie 9+6 i tez w te ostatnie dni myślałam o rowerze, ale zapytam lekarza na kolejnej wizycie, co on na to
Dziewczyny a zastanawialyscie się już jaki krem z filtrem wybrać w ciąży? a moze macie jakieś sprawdzone już? Przeglądałam wstepnie bo zaraz będzie się odkrywać wiecej ciała, ale tyle tego do wyboru ze w sumie nie wiem jaki
Jaki śliczny bąbelek!! Widziałaś bijące serduszko? U nas mąż widział a ja byłam taka skupiona na dopytywaniu, czy na pewno wszystko w porządku, że nawet się nie przyjrzałamKochane mamy to jest zarodek i jest serduszko ciąża wg USG 6+1 czyli tak jak liczyłam po przesuniętej owu tydzień młodsza niż wg miesiączki, wszystko się zgadza i wygląda pięknie możliwe że obok pęcherzyka jest krwiak, ale może to też być jama macicy, profilaktycznie póki co zakaz seksu. Ale taki problem to nie problem Zobacz załącznik 1399834
RozumiemJa na FB nie chce
G
guest-1677526072
Gość
o rany ja też prawie tysiak na aparat ortodontyczny dałam córce ale starszej i też chodzę z nią prywatnie ale nie ma stałego tylko wyciągany (dajemy tylko na noc ) .eh... też wylądowałam w końcu ze swoim u dentysty z gazem - portfel to rozpruwa na amen niestety i to po jednej dentystce, co go przetrzymała za długo bo wcześniej normalnie dawał sobie ząbki leczyć
Obecnie przerabiam temat aparatów, bo niestety taki jaki on powinien mieć na NFZ nie jest w ogóle refundowany, a na NFZ powiedziała nam ukraińska ortodontka łamaną polszczyzną, że ledwo się w ogóle dogadałyśmy, że ona by zęba z dziąsła usunęła, bo i tak mu się kiedyś zepsuje, a zębów ma dużo. o!!!!!! także za tydzień tysiak wyfrunie na aparat prywatnie bo prywatnie nie mają problemu, żeby zęba z dziąsła wyciągnąć i założyć częściowy aparat na pół roku.
Ale jak słyszę że na NFZ nie może sobie poradzić z dzieckiem ...mi się już płakać chciało bo młodsza córka to taka mała histeryczka , ale chyba będę musiała zainwestować w jej zęby prywatnie z tym całym gazem tylko ma 2 zęby do zrobienia więc pewnie 2 tys nie moje
reklama