reklama
Też bym wolała tutaj.Ja na FB na pewno nie ale tu jak najbardziej prywatną grupę można zrobić
olenka201
Fanka BB :)
Ja dzisiaj mam brak mocy. Spać się chce oczy same się zamykaja.
Czekamy na dobre wieści trzymam kciuki
Czekamy na dobre wieści trzymam kciuki
MartaMarkry
na fejsie są już grudniowe mamy i ja osobiście tam podglądam. Tutaj nie każda dziewczyna pójdzie na fejsa gdzie już się nie jest anonimowym.Ja też jestem za zrobieniem grupy prywatnej a potem ze przeniesieniem się na grupę na fb. Bo już rzeczywiście coraz prywatniej się robi
Coronita
bierzesz jakieś leki? Ja siedzę na acard, luteinie i encortonie.Ja tez jestem po inseminacji i byłam na grupie też nie martw się wszystko będzie dobrze
Magdalena_xx
Dokładnie, tez jestem za wątkiem prywatnym tutaj, bo na fb raczej tez się nie wybieramna fejsie są już grudniowe mamy i ja osobiście tam podglądam. Tutaj nie każda dziewczyna pójdzie na fejsa gdzie już się nie jest anonimowym.
Nieee, od słodyczy i od kawy odrzuciło mnie kompletnie. Nawet owoce często wydają się za słodkie i szukam tych kwaśniejszych. Ponoć ciągoty na słodkie to na dziewczynkę (na 50%)Czy wy tez tak pochlaniacie slodycze? ja nie moge sie opanowac, a wiem, ze musze bo to juz zaszlo za daleko
reklama
Jestem za jak najbardziej.Dziewczyny, a czy za jakiś czas nie powinnyśmy pomyśleć o tym, żeby ten wątek stał się prywatny? Podobno jest taka opcja na forum. Dałybyśmy czas osobom, które nas podczytują, na to, żeby dołączyły. Mam wrażenie, że wraz z biegiem ciąży będzie tutaj więcej prywaty, a forum jest jednak otwarte. To tylko taka luźna myśl
Też tak myślę... Jak same nie zadbamy o nasze interesy to nikt o tym nie będzie pamiętał, że poświęcamy się dla pracy. Mam przykład na znajomej. Ciągle na l4... Ja dopóki stałej umowy nie dostałam w pracy to chora przychodziłam... A ona po l4 przyszła podpisała umowę na stałe i na drugi dzień poszła na l4. Dlatego przestałam patrzeć co się komu podoba i czy jest dużo pracy i czy ktoś to zrobi czy nie.Przykre, ale bardzo prawdziwe niestety
Przepraszam dziewczyny że tak mało też oststnio się udzielam. Ale męczą mnie te mdłości, ból głowy i w ogóle... Do tego w głowie mi się nadal nie mieści, że ginekolog nie chciała mi dać zwolnienia bo za wczesna ciąża. Jak ja nie dałabym rady pracować mając pracę stojąca przy kompie plus dźwiganie. Normalnie tragedia.
Nadrobilam czytanie i bardzo mi przykro z powodu tyłu strat. Ale tak jak piszecie - natura wie lepiej. No i z dwojga złego wole aby natura za mnie to robiła niż ja musialabym się decydować...