reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Tak, z tego co czytam to dziewczynom (i mi również) znikały niektóre objawy, a z dzieciaczkami wszystko dobrze 😊 Dopóki nie plamisz to ja bym się nie stresowała 😊 Mnie piersi bolały do początku 9tc, a teraz raczej same sutki lub wcale. Dodatkowo raz mam mdłości przez cały dzień, raz nie mam ich wcale, a w inne dni mam przez chwilę, znikają, pojawiają się i tak w kółko 😅
Nie mogę edytować, a pomyliłam się - do 8tc*, a obecnie jestem w 9+4 😊

reklama
Hej dziewczyny jestem w 9tc.Od dzisiaj przestałam mieć bol piersi czy też tak mialyscie ? Straszne się martwię bo jestem po promieniach
A kiedy masz wizytę u lekarza? Ja jestem w 10+4 i generalnie też mam tak że raz piersi są bardziej wrażliwe a raz mniej. Mysle, ze to chyba normalne. A jak z innymi objawami?[/QUOTE]

Dziewczyny , czy Wasza rodzina już wie o ciąży ? U nas wiedzą tylko moi rodzice , mamy połączony dom i ciężko to ukryć. Nikomu nie mówią. Wiem oczywiście, że na każdym etapie może się coś stać ale w pierwszym trymestrze mam wyjątkowy niepokój w sobie

Ja oprócz bolu piersi i ciągnięcia w dole brzucha nie mam innych objawow.Czyje się dobrze.Lekarza mam we wtorek i od dzisiaj już jestem cała w stresie

Dziewczyny , czy Wasza rodzina już wie o ciąży ? U nas wiedzą tylko moi rodzice , mamy połączony dom i ciężko to ukryć. Nikomu nie mówią. Wiem oczywiście, że na każdym etapie może się coś stać ale w pierwszym trymestrze mam wyjątkowy niepokój w sobie
Ja powiedziałam w pracy, wie mąż i najbliższa przyjaciółka, cała reszta rodzinki dowie się po USG genetycznym (rodzice, rodzeństwo, dalsza rodzina). Może powiedziałabym wcześniej, ale zamarzyłam sobie zrobić to na dzień matki, taka niespodzianka 😀

wiedza. Czemu mam to kryć? Jak mam donosić to doniosę. Jak ma się coś stać to żaden wstyd się potem do tego przyznać. Cieszę się z czegoś o co staraliśmy się prawie dwa lata wiec nie będę tego trzymać w sekrecie :)

W moim najbliższym otoczeniu dużo osób juz wie niestety. Chciałam zachować w tajemnicy do 12 tyg ale mam już taki brzuszek, ze luźne swetry nie dają rady i pogoda tez nie pomaga ukryć. Trudno, też się boje że coś pójdzie nie tak, ale z drugiej strony trzeba się uzbroić w pozytywne nastawianie a będzie dobrze 😍

właśnie też tylko wie moja mama brat moje dzieci i mąż i tyle ... Dziś była kuzynka i tak dziś kłamałam 🙈 nawet nie wiedziałam że tak umiem 🤣
Ale fakt ten pierwszy trymestr różne rzeczy mogą być . U mnie trochę się boje jak zareagują na wieść że będzie 4 dziecko ... Boje się reakcji że będą gadać po co ci to było itp 🤷

reklama
Do góry