MartaMarkry
Fanka BB :)
u mnie wina przodozgiecia macicy. Przez powłoki był lepszy widok niż dopochwowo.kurde to od czego to zależy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie wina przodozgiecia macicy. Przez powłoki był lepszy widok niż dopochwowo.kurde to od czego to zależy?
Ja to mam jakiś problem z warzywami z owocami nie ma problemu mogę jeść wszystkie ale warzywa mi coś nie wchodząBabeczki - jakie warzywa wcinacie na surowo na przekąski? Owoce owocami, z tym nie mam problemu. Ale wypadałoby tez jeść warzywniak. U mnie jedyne warzywo to chyba pomidor ale w formie dodatku, a samodzielnie to kalarepawczoraj byłam na zakupach przeszłam dwa razy warzywniak i zabrakło mi natchnienia co jeść
Chce wszystkie słodycze, których mało jem, ale chce je wszystkie zamienić na warzywa/owoce.cooooo jecie???
dobrze że owoce wchodząJa to mam jakiś problem z warzywami z owocami nie ma problemu mogę jeść wszystkie ale warzywa mi coś nie wchodzą![]()
Za chwilę będzie pora na owoce więc trzeba korzystać póki się daBabeczki - jakie warzywa wcinacie na surowo na przekąski? Owoce owocami, z tym nie mam problemu. Ale wypadałoby tez jeść warzywniak. U mnie jedyne warzywo to chyba pomidor ale w formie dodatku, a samodzielnie to kalarepawczoraj byłam na zakupach przeszłam dwa razy warzywniak i zabrakło mi natchnienia co jeść
Chce wszystkie słodycze, których mało jem, ale chce je wszystkie zamienić na warzywa/owoce.cooooo jecie???
no mój właśnie też tak robi. Niezależnie od wysokości ciąży.Tak. W 12 tc i potem w 13/14 tc tak samo przez powłoki.
A generalnie na każdej wizycie do końca mój gin bada i tak i tak, bo mierzy szyjkę.![]()
u mnie wina przodozgiecia macicy. Przez powłoki był lepszy widok niż dopochwowo.![]()
to mi w pierwszej ciąży gin powiedziała że właśnie dopochwowo tak dlugo robi bo mam tyłozgięcie i przez brzuch źle widać. A w kolejnych ciążach już mam napisane że przodozgiecieu mnie wina przodozgiecia macicy. Przez powłoki był lepszy widok niż dopochwowo.![]()
ja owoce to jem wszystkie bez problemu, ale warzywa jednak maja inne wartości i warto je włączyć.. a u mnie z nimi kiepsko :/Za chwilę będzie pora na owoce więc trzeba korzystać póki się daz warzyw to właśnie ogórek, pomidor z cebulą, kalarepka, marchewka, ja jeszcze do każdej kanapki dodaje szczypiorek
kocham nektarynki, brzoskwinie , malinki, truskawki, kiwi, granaty, arbuza
właśnie od paru dni chodzą za mną gofry z owocami
nadchodzi sezon więc łapmy ile wlezie tych witaminek
u mnie tata dużo sadzi wszystkiego na ogródku, więc będę korzystać jak w tamtym roku
mało się odzywam, ale ciężko znaleźć czas, ale czytam wszystko co piszecie kochane
najczęściej właśnie jak położę dzieci spać, wyjdę z psem, wykąpie się, położę się do łóżka to dopiero was nadrabiam
![]()
My jeszcze z synkiem bardzo lubimy kalafior i brokuły..ja owoce to jem wszystkie bez problemu, ale warzywa jednak maja inne wartości i warto je włączyć.. a u mnie z nimi kiepsko :/
Z owoców czekam na brzoskwinie, arbuzy i truuuuuuuskawki!!!
to tez, ale to jem cały rok. Ale te sezonowe rzeczy.. albo BOB! Już czekam na ten pierwszy pewnie za 20 złMy jeszcze z synkiem bardzo lubimy kalafior i brokuły..![]()
Ale mi zapachniało latemja owoce to jem wszystkie bez problemu, ale warzywa jednak maja inne wartości i warto je włączyć.. a u mnie z nimi kiepsko :/
Z owoców czekam na brzoskwinie, arbuzy i truuuuuuuskawki!!!