MissCe
Fanka BB :)
Ja ostatnie genetyczne miałam dopochwowe. Przez brzuch miałam dopiero od 14-16 tygodnia.A USG genetyczne też jest dopochwowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnie genetyczne miałam dopochwowe. Przez brzuch miałam dopiero od 14-16 tygodnia.A USG genetyczne też jest dopochwowe?
W sensie prenatalne? Ja miałam przez powłokiA USG genetyczne też jest dopochwowe?
brązowe to starsza krew. Najgorsza jest żywo czerwona krew.U mnie nadal w kropce bo plamienia nie są duże tak 1×1 cm trochę za mało, aby jechać do szpitala. Zastanawia mnie czy brązowe plamy są gorsze czy świeży kolor krwi?
ja w pierwszej i drugiej ciąży pierwsze badania prenatalne miałam dopochwowo bo lekarz stwierdził że tak dokładniej jest.A USG genetyczne też jest dopochwowe?
ja tak samo właśnieJa ostatnie genetyczne miałam dopochwowe. Przez brzuch miałam dopiero od 14-16 tygodnia.
Te między 11 a 14 tcW sensie prenatalne? Ja miałam przez powłoki
ja zaś w pierwszej ciazy przez brzuch milam już od 9 tc, ale na genetycznym miałam i tak i tak.Ja ostatnie genetyczne miałam dopochwowe. Przez brzuch miałam dopiero od 14-16 tygodnia.
kurde to od czego to zależy?ja zaś w pierwszej ciazy przez brzuch milam już od 9 tc, ale na genetycznym miałam i tak i tak.
może od widoku tzn ile ma się tkanki tłuszczowej itpkurde to od czego to zależy?
Chyba od dokładności, mnie na usg w 6+3 pytali, czy jestem świadoma, że badanie może być konieczne dopochwowe, powiedziałam, że tak, że nastawiłam się na to, na co oni że acha, czyli że mogą od razu robić w ten sposób i nie próbować najpierw dojrzeć czegoś przez powłoki.kurde to od czego to zależy?
Tak. W 12 tc i potem w 13/14 tc tak samo przez powłoki.Te między 11 a 14 tc
Pewnie od widoczności czy usg łapie widok przez powłoki czy jeszcze niekurde to od czego to zależy?