MartaMarkry
Fanka BB :)
u mnie wina przodozgiecia macicy. Przez powłoki był lepszy widok niż dopochwowo.kurde to od czego to zależy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie wina przodozgiecia macicy. Przez powłoki był lepszy widok niż dopochwowo.kurde to od czego to zależy?
Ja to mam jakiś problem z warzywami z owocami nie ma problemu mogę jeść wszystkie ale warzywa mi coś nie wchodząBabeczki - jakie warzywa wcinacie na surowo na przekąski? Owoce owocami, z tym nie mam problemu. Ale wypadałoby tez jeść warzywniak. U mnie jedyne warzywo to chyba pomidor ale w formie dodatku, a samodzielnie to kalarepa wczoraj byłam na zakupach przeszłam dwa razy warzywniak i zabrakło mi natchnienia co jeść
Chce wszystkie słodycze, których mało jem, ale chce je wszystkie zamienić na warzywa/owoce. cooooo jecie???
dobrze że owoce wchodzą mnie dziś wcale nic nie wchodziło , aż do czasu jak zjadłam tostaJa to mam jakiś problem z warzywami z owocami nie ma problemu mogę jeść wszystkie ale warzywa mi coś nie wchodzą
Za chwilę będzie pora na owoce więc trzeba korzystać póki się da z warzyw to właśnie ogórek, pomidor z cebulą, kalarepka, marchewka, ja jeszcze do każdej kanapki dodaje szczypiorek kocham nektarynki, brzoskwinie , malinki, truskawki, kiwi, granaty, arbuza właśnie od paru dni chodzą za mną gofry z owocami nadchodzi sezon więc łapmy ile wlezie tych witaminek u mnie tata dużo sadzi wszystkiego na ogródku, więc będę korzystać jak w tamtym roku mało się odzywam, ale ciężko znaleźć czas, ale czytam wszystko co piszecie kochane najczęściej właśnie jak położę dzieci spać, wyjdę z psem, wykąpie się, położę się do łóżka to dopiero was nadrabiamBabeczki - jakie warzywa wcinacie na surowo na przekąski? Owoce owocami, z tym nie mam problemu. Ale wypadałoby tez jeść warzywniak. U mnie jedyne warzywo to chyba pomidor ale w formie dodatku, a samodzielnie to kalarepa wczoraj byłam na zakupach przeszłam dwa razy warzywniak i zabrakło mi natchnienia co jeść
Chce wszystkie słodycze, których mało jem, ale chce je wszystkie zamienić na warzywa/owoce. cooooo jecie???
no mój właśnie też tak robi. Niezależnie od wysokości ciąży.Tak. W 12 tc i potem w 13/14 tc tak samo przez powłoki.
A generalnie na każdej wizycie do końca mój gin bada i tak i tak, bo mierzy szyjkę.
u mnie wina przodozgiecia macicy. Przez powłoki był lepszy widok niż dopochwowo.
to mi w pierwszej ciąży gin powiedziała że właśnie dopochwowo tak dlugo robi bo mam tyłozgięcie i przez brzuch źle widać. A w kolejnych ciążach już mam napisane że przodozgiecie chyba coś mi się po ciąży zmieniłou mnie wina przodozgiecia macicy. Przez powłoki był lepszy widok niż dopochwowo.
ja owoce to jem wszystkie bez problemu, ale warzywa jednak maja inne wartości i warto je włączyć.. a u mnie z nimi kiepsko :/Za chwilę będzie pora na owoce więc trzeba korzystać póki się da z warzyw to właśnie ogórek, pomidor z cebulą, kalarepka, marchewka, ja jeszcze do każdej kanapki dodaje szczypiorek kocham nektarynki, brzoskwinie , malinki, truskawki, kiwi, granaty, arbuza właśnie od paru dni chodzą za mną gofry z owocami nadchodzi sezon więc łapmy ile wlezie tych witaminek u mnie tata dużo sadzi wszystkiego na ogródku, więc będę korzystać jak w tamtym roku mało się odzywam, ale ciężko znaleźć czas, ale czytam wszystko co piszecie kochane najczęściej właśnie jak położę dzieci spać, wyjdę z psem, wykąpie się, położę się do łóżka to dopiero was nadrabiam
My jeszcze z synkiem bardzo lubimy kalafior i brokuły..ja owoce to jem wszystkie bez problemu, ale warzywa jednak maja inne wartości i warto je włączyć.. a u mnie z nimi kiepsko :/
Z owoców czekam na brzoskwinie, arbuzy i truuuuuuuskawki!!!
to tez, ale to jem cały rok. Ale te sezonowe rzeczy.. albo BOB! Już czekam na ten pierwszy pewnie za 20 złMy jeszcze z synkiem bardzo lubimy kalafior i brokuły..
Ale mi zapachniało latem Ja już dziś wciągałam truskawki! Mąż kupił mi do podjadania taki mix owocowy: borówki, maliny i truskawki właśnie. Sama bym nie kupiła bo to nie sezon jeszcze ale szczerze, nie wiem, co oni z nimi robili, ale były przepyszne i takie, jak w czerwcuja owoce to jem wszystkie bez problemu, ale warzywa jednak maja inne wartości i warto je włączyć.. a u mnie z nimi kiepsko :/
Z owoców czekam na brzoskwinie, arbuzy i truuuuuuuskawki!!!