No właśnie miałam zapytać, czy coś robicie szczególnego, żeby się przygotować. U mnie prawie identycznie: zdrowa dieta, kawy praktycznie w ogóle (i tak nigdy na mnie nie działała), suple, panowanie nad stresem, codziennie pół godzinki ciążowego pilates i jogi i jak dam radę to też spacer. Ogólnie chyba po ciąży będę w lepszej formie, niż przedtym razem podchodzę do tematu zadaniowo: spokojny tryb życia, spacery zamiast biegania , zdrowa dieta suple minimalizowanie stresu przeżycie pierwszego usg (będzie wtedy 6tyg + 5dni) i całego kwietnia
reklama
Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Ja narazie poza suplementami nie robię nic, żeby później się nie rozaczarowacNo właśnie miałam zapytać, czy coś robicie szczególnego, żeby się przygotować. U mnie prawie identycznie: zdrowa dieta, kawy praktycznie w ogóle (i tak nigdy na mnie nie działała), suple, panowanie nad stresem, codziennie pół godzinki ciążowego pilates i jogi i jak dam radę to też spacer. Ogólnie chyba po ciąży będę w lepszej formie, niż przed
Oby ten jutrzejszy przyrost był prawidłowy
Blondynka w sieci
A który to będzie tydzień u Ciebie?Ja w święta powiem Rodzicom i Teściom. Tylko uprzedzę zeby nie dzwonili do wszystkich po kolei z informacja … :/
Takalenka
U mnie nici z wizyty złapała mnie jelitowka
Ledwo żyje już nawet nic nie pije nie mogę nic przełknąć
Zmusilam się parę razy rano na tym koniec, każde wypicie to zwrot od razu mąż nie zawsze utrzyma starsze dziecko i wyparowuje mi do łazienki i chce głowę wsadzać do toalety to muszę jeszcze ją odganiać w trakcie....
Zaraz chyba umrę
Zmusilam się parę razy rano na tym koniec, każde wypicie to zwrot od razu mąż nie zawsze utrzyma starsze dziecko i wyparowuje mi do łazienki i chce głowę wsadzać do toalety to muszę jeszcze ją odganiać w trakcie....
Zaraz chyba umrę
ja nawet byłam dzisiaj rano na siłowni te moje ćwiczenia były oczywiście emeryckie, ale doszłam do wniosku, że nawet taka forma ruchu będzie na plus.No właśnie miałam zapytać, czy coś robicie szczególnego, żeby się przygotować. U mnie prawie identycznie: zdrowa dieta, kawy praktycznie w ogóle (i tak nigdy na mnie nie działała), suple, panowanie nad stresem, codziennie pół godzinki ciążowego pilates i jogi i jak dam radę to też spacer. Ogólnie chyba po ciąży będę w lepszej formie, niż przed
Kawę kocham i jeszcze do niedawna wierzyłam, że 1 kawę dziennie można wypić bez problemu. Jednak jakis czas temu trafiłam na badania, z których wynika, że kawę w ciąży należy unikać oraz dietetyczka, którą bardzo cenię, picie kawy odradza. Zaopatrzyłam się jakiś czas temu w kawę bezkofeinową pozbawioną w 99,9% kofeiny. Jest pyszna i na mnie działa pobudzająco - pewnie to placebo, ale mi wystarczy
MissCe
7+5A który to będzie tydzień u Ciebie?
MissCe
O Boziu…. Trzymaj się tam Dużo zdrówkaU mnie nici z wizyty złapała mnie jelitowka
Zaraz chyba umrę
reklama
Ojj biedaczysko... zdrowiej szybko, śpij i wypoczywaj ile tylko dasz radę! Mam nadzieję, że jutro będzie już lepiejU mnie nici z wizyty złapała mnie jelitowka
Zaraz chyba umrę