Kamilad
Fanka BB :)
Całkiem dobrze, już się oswoiłam z tymi bólamijak się czujesz kochana? Życzę z całegoaby tak było!!!!!
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Całkiem dobrze, już się oswoiłam z tymi bólamijak się czujesz kochana? Życzę z całegoaby tak było!!!!!
![]()
jestem prawie pewna, ze to wynik rozciągania wszystkiego co musi się rozciągnąć. Czekam na twoja wizytę i czekam.Całkiem dobrze, już się oswoiłam z tymi bólaminadal najbardziej boli mnie w nocy ale w dzień nie ma już tragedii, wytrzymuje bez tabletek
no i już się tak nie martwię, bo jakby było to coś złego to już by szło w tym kierunku ...
do kogo chodzisz do gin ?to ja
Dawno mnie nie było ale czekam grzecznie na tą wizytę kontrolną, jeśli jeszcze panietacie. Jest ona już w poniedziałek, także ostatnie dwa dni i będę wiedziała czy ciąża się dobrze rozwija![]()
lubię chrupać wlasnie kalarepę, dodatkowo marchewkę czy sama czy z hummusemBabeczki - jakie warzywa wcinacie na surowo na przekąski? Owoce owocami, z tym nie mam problemu. Ale wypadałoby tez jeść warzywniak. U mnie jedyne warzywo to chyba pomidor ale w formie dodatku, a samodzielnie to kalarepawczoraj byłam na zakupach przeszłam dwa razy warzywniak i zabrakło mi natchnienia co jeść
![]()
Chce wszystkie słodycze, których mało jem, ale chce je wszystkie zamienić na warzywa/owoce.cooooo jecie???
Praktycznie nie jem warzywBabeczki - jakie warzywa wcinacie na surowo na przekąski? Owoce owocami, z tym nie mam problemu. Ale wypadałoby tez jeść warzywniak. U mnie jedyne warzywo to chyba pomidor ale w formie dodatku, a samodzielnie to kalarepawczoraj byłam na zakupach przeszłam dwa razy warzywniak i zabrakło mi natchnienia co jeść
![]()
Chce wszystkie słodycze, których mało jem, ale chce je wszystkie zamienić na warzywa/owoce.cooooo jecie???
Do FIlipa Doktorowicza, a Ty?do kogo chodzisz do gin ?
OgorkiBabeczki - jakie warzywa wcinacie na surowo na przekąski? Owoce owocami, z tym nie mam problemu. Ale wypadałoby tez jeść warzywniak. U mnie jedyne warzywo to chyba pomidor ale w formie dodatku, a samodzielnie to kalarepawczoraj byłam na zakupach przeszłam dwa razy warzywniak i zabrakło mi natchnienia co jeść
o kurcze to nie znam wogoleDo FIlipa Doktorowicza, a Ty?