MartaMarkry
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spokojnie, u mnie też nie było widać zarodka przy 6+0, ale tydzień później był widoczny, sprawdzałaś przyrosty beta?Jestem po wizycie. Dzisiaj według OM 6+0. Zarodka nie widać. Czy to możliwe, żeby jeszcze nie było widać ? Załamałam się. Znowu to samo ...
Przez chwilę było lepiej jak wróciłam do domu, ale od jakiegoś czasu znowu boli mnie krzyż jak na okres... Przed chwilą wzięłam nospe, już sama nie wiem co moge jeszcze zrobić nie plamie ani nie krwawię tylko ten ból...@Kamilad jak się czujesz?
Który to będzie Twój tydzień? Też mam pierwsze usg na 13.05 , to będzie 8tc jestem ciekawa czy wszystko będzie dobrze, miałam sporo krwawień do 5 tc@PsychoPatka91 proszę o dopisanie USG na 13.05.
Dzisas mam dokładnie to samo.. Z rana i przed spaniem mdli masakryczne. Miałam ochotę na zupę ogórkową, zrobiłam i bez szału, pogrzebałam, pogrzebałam i olałam. I tak praktycznie ze wszystkim.. Na mdłości rano na szybko wlewam w siebie troszkę płatków z mlekiem, przyjemność praktycznie zerową ale to pomaga i mogę się spokojnie położyć jeszcze bez tego uczucia wykręcania flaków.Mam tak samo... Od rana zaczyna się ból głowy i mdli mnie... Nawet wody nie mogę się napić... Z cytryną też już nie wchodzi... Do tego jednak nie mogę jeść pomidorowej... Dzisiaj wjechała zrobiona z przymusu młoda kapusta... Ale też bez szału siedzę i dłubię łyżką w talerzu... Już nie wiem co jeść i co pić. Już mniejsza o jedzenie, ale nawadniać się trzeba.. Herbata już mi żadna nie smakuje a mam milion smaków
a nie miałaś ciężkiego dnia? Nie przemęczylas się?Przez chwilę było lepiej jak wróciłam do domu, ale od jakiegoś czasu znowu boli mnie krzyż jak na okres... Przed chwilą wzięłam nospe, już sama nie wiem co moge jeszcze zrobić nie plamie ani nie krwawię tylko ten ból...
sprawdziłam ale tylko na początku było 68 a po 48h 192. Stwierdziłam że jest ok i nie sprawdzałam dalej.spokojnie, u mnie też nie było widać zarodka przy 6+0, ale tydzień później był widoczny, sprawdzałaś przyrosty beta?
tak ciałko żółte jest - 3mm. Pęcherzyk ciążowy 13 mm. Teoretycznie jestem dzisiaj w 6+0 ale podejrzewam, że owulacja mi się o 2 dni przesunęła .@Carolina123 a ciałko żółte już się pojawiło? Wszystko zależy kiedy doszło do zagnieżdżenia. Małe, ze już za tyszien vedzie wszystko na swoim miejscu kiedy masz kolejna wizytę?
U mnie to będzie 8+1 niech ten czas leci szybciejKtóry to będzie Twój tydzień? Też mam pierwsze usg na 13.05 , to będzie 8tc jestem ciekawa czy wszystko będzie dobrze, miałam sporo krwawień do 5 tc
Dzisas mam dokładnie to samo.. Z rana i przed spaniem mdli masakryczne. Miałam ochotę na zupę ogórkową, zrobiłam i bez szału, pogrzebałam, pogrzebałam i olałam. I tak praktycznie ze wszystkim.. Na mdłości rano na szybko wlewam w siebie troszkę płatków z mlekiem, przyjemność praktycznie zerową ale to pomaga i mogę się spokojnie położyć jeszcze bez tego uczucia wykręcania flaków.
kolejna wizyta 11.05 dokładnie za tydzień .@Carolina123 a ciałko żółte już się pojawiło? Wszystko zależy kiedy doszło do zagnieżdżenia. Małe, ze już za tyszien vedzie wszystko na swoim miejscu kiedy masz kolejna wizytę?