reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Z mała żabką albo żuczkiem 😅kończę cykl dzisiejszych wizyt. U nas 7+3, termin 16.12.2022. Ma całe 1.5 cm. Serduszko pięknie bije. Kolejna wizyta za 3 tygodnie 23.05. Wszystko wzorowo. Progesteron do odstawienia :)

Powodzenia jutro kobiety moje! ❤️
U mnie z pierwszej i ostatniej miesiączki po porodzie też wychodzi termin na 16 grudzień :) wy już wszystkie po pierwszych wizytach, a ja dopiero 16 maja idę na pierwszą wizytę 🙈 trzymam za wszystkie kciuki i oby wszystko było po waszej myśli tego wam życzę 👍

reklama
U mnie z pierwszej i ostatniej miesiączki po porodzie też wychodzi termin na 16 grudzień :) wy już wszystkie po pierwszych wizytach, a ja dopiero 16 maja idę na pierwszą wizytę 🙈 trzymam za wszystkie kciuki i oby wszystko było po waszej myśli tego wam życzę 👍
u mnie z miesiączki 16 grudzień, z wymiarów 18 grudnia, ale będziemy mierzyć za 3 tyg, bo te dwa dni to znikoma różnica.

Dużo z nasz szło za szybko na pierwsza wizytę, ty jak pójdziesz to odrazu serducho cię przywita ❤️❤️

u mnie z miesiączki 16 grudzień, z wymiarów 18 grudnia, ale będziemy mierzyć za 3 tyg, bo te dwa dni to znikoma różnica.

Dużo z nasz szło za szybko na pierwsza wizytę, ty jak pójdziesz to odrazu serducho cię przywita ❤️❤️
Tak wiem już dwoje chłopców mam i szłam jak tylko dwie kreski wyszły, a teraz chce iść żeby już więcej było widać :) w poprzedniej ciąży termin z om był na 13 styczeń z usg na 9, a urodziłam 17 i to wszystko wywoływane od a do z.. Bo mały przestał się ruszać, jak przebili wody to były zielone..

Hej dziewczyny, nie odzywałam się chyba ponad tydzień. Moje ciążowe objawy zniknęły jakiś czas temu. Nic nie pisałam, nie chciałam Wam tutaj narzekać i panikować.
Bóle jak na okres skończyły się chyba z 2 tyg temu.Ból piersi tak z półtora tygodnia temu, a mdłości z tydzień temu. Jedynie odczuwam dziwne kłucia w pochwie co jakiś czas. No i nie mogę spać , ale to na bank wina odstawienia tabletek nasennych, a nie samej ciąży.

Martwię się bardzo. Jutro wizyta.
Z OM będzie wtedy 8+1. Z apki 7+3.
Nie miałam możliwości zrobienia bety, jak już Wam pisałam, wiec nawet nie wiem czy ciąża była/jest w macicy.
Dodam, ze staramy się dość długo, partner miał badanie nasienia w marcu i miał tylko 2% prawidłowych plemników. Dolna granica to 4%. Po tych wynikach się załamaliśmy. Czytałam codziennie przez tydzień o invitro, po czym zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny. 😍
Dlatego się tak bardzo boję, że nic z tej naturalnej ciąży nie będzie.
Chciałabym bardzo powiedzieć kilku osobom o ciąży, jeśli usłyszę jutro serduszko. 🥰Ale mam złe przeczucia. 😞Jedyne co mnie pociesza to to, ze nie miałam do tej pory żadnych brązowych plamień czy krwawień.

Trzymajcie kciuki za jutro 🥰. Taaaak się stresuję😢
my zrobiliśmy po mojej owulacji w zeszlym miesiącu morfologię i wyszła 0%, spisalam ten cykl na straty a potem od niechcenia zrobiłam test - pierwszy w życiu pozytywny. Dokładnie wiem co czujesz, tez przeczytałam pół internetu o podniesieniu wyników nasienia a nawet po pozytywnym teście nie opuszcza mnie strach ze coś może pójść nie tak. Niemniej jednak staram się za dużo takich myśli nie dopuszczać i myśleć pozytywnie, do tej pory przyrost bety dobry (badałam 2x), żadnych plamienie, objawy normalne a od wczoraj pierwsze mdłości. Jestem 5+1 a dokładnie za 2 tygodnie mam pierwsze usg. Daj znać jak wizyta poszła, trzymam kciuki, myśl pozytywnie i ograniczaj stres, tylko to możesz dla siebie najlepszego zrobić 😘

ja już po dwóch. Musiałam iść Zaraz po teście pozytywnym bo musiałam dostać heparynę. I potem byłam w 8 tyg.i już bo serduszko. I też teraz mam 16 maja wizytę 🙂 także będziemy stresować się razem

reklama
Do góry