reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

No i niestety po wizycie u ginekologa marzenia prysły.. ciałko żółte za duże - zarodek za mały - mimo ze beta duża
Wg ostatniej miesiączki 7tydzien+1 dzień to już powinno obrazować coś konkretniejszego.. za tydzień powtórka i się okaże.. stres okropny

reklama
No i niestety po wizycie u ginekologa marzenia prysły.. ciałko żółte za duże - zarodek za mały - mimo ze beta duża
Wg ostatniej miesiączki 7tydzien+1 dzień to już powinno obrazować coś konkretniejszego.. za tydzień powtórka i się okaże.. stres okropny
witaj w klubie, też za tydzień w moim przypadku będzie wóz albo przewóz ... To będzie najgorszy tydzień w moim życiu .

witaj w klubie, też za tydzień w moim przypadku będzie wóz albo przewóz ... To będzie najgorszy tydzień w moim życiu .
to łącze się w bólu szaleństwa przez tydzień 😔 ze tak czasu nie idzie przyspieszyć.. a objawy mam idealne śpiąca, cycki bolą na jedzenie patrzeć nie mogę - książkowo..

Dziewczyny, trzymam mocno kciuki🤞🏼❤️

Oby ten tydzień szybko Wam zleciał..

Ja jutro idę do gine bo tez coś dziwnego się dzieje… mam bóle krzyża, biegunkę, kłucie w brzuchu. Staram się nie panikować ale wolę iść na wszelki wypadek przy okazji skonsultuje badania moczu bo wyszły mi jakieś kosmiczne ale chyba dlatego ze za późno dałam go do badania bo o 12:00. Trzymajcie jutro kciuki.

powiedziała, że ciąża może być młodsza. Że generalnie w 6+0 jeżeli nie byłaby młodsza to powinno być coś widać. Ale podkreśla, że ciąża może być młodsza i żeby się na tym etapie nie przejmować bo zarodek może być za mały do uwidocznienia. Generalnie GS 13mm, YS 3mm. Ja nie potrafię się nie przejmować ...
poczytaj sobie mamaginekolog ona tam wszystko fajnie tłumaczy ile powinien wynosić pęcherzyk a ile ciałko żółte itp . Ja się na tym nie znam ale jeśli lekarz mówił że ciąża młodsza i żeby się nie przejmować to go może posłuchaj .
Wiem rozumiem że się martwisz .
Kiedy masz następną wizytę ?

to łącze się w bólu szaleństwa przez tydzień 😔 ze tak czasu nie idzie przyspieszyć.. a objawy mam idealne śpiąca, cycki bolą na jedzenie patrzeć nie mogę - książkowo..
ajj, zastanawiam się czym się zająć przez ten tydzień, żeby szybko zleciało . Jeszcze na domiar złego gardło mnie zaczyna boleć 😭

poczytaj sobie mamaginekolog ona tam wszystko fajnie tłumaczy ile powinien wynosić pęcherzyk a ile ciałko żółte itp . Ja się na tym nie znam ale jeśli lekarz mówił że ciąża młodsza i żeby się nie przejmować to go może posłuchaj .
Wiem rozumiem że się martwisz .
Kiedy masz następną wizytę ?
wizyta 11.05. wszystko się już wyjaśni ... Mam nadzieję .

reklama
Dziękuję kochana🥰aż 10 lat ?😩 super,że się udało🥰odpoczywaj dużo🥰życzę powodzenia, dobrego samopoczucia i zero stresu 🧡
No tak w międzyczasie zdążyłam się rozwieść bo byly mąż oskarżał mnie że to moja wina, że nie możemy mieć dzieci.
A teraz się udało, choć w sumie stwierdziłam, że już się pewnie nie uda i nie dbaliśmy o zabezpieczenie 😁
Tym bardziej truchleje o maleństwo bo to będzie moja pierwsza ciąża... I chciałabym aby wszystko potoczyło się dobrze.

dziękuję 🥰

wizyta 11.05. wszystko się już wyjaśni ... Mam nadzieję .
Też trzymam kciuki i za wszystkie dziewczyny i maluszki Wasze ✊✊✊

Do góry