Carolina123
Fanka BB :)
kurcze przykro miJeszcze nie spada ale przyrost jest obecnie na poziomie 20 procent a beta nie osiągnęła nawet 4000 tysięcy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze przykro miJeszcze nie spada ale przyrost jest obecnie na poziomie 20 procent a beta nie osiągnęła nawet 4000 tysięcy.
mi lekarz kiedyś na badaniach prenatalnych powiedział że w większości to program szacuje patrząc na wiek, poprzednie ciążę i to są tylko statystyki. Ja też się boje po tych moich wcześniejszych ciążach co mi tam może pokazac to prenatalne. Pappy bym w ogóle nie robiła ale jak mam wszystko darmowe to już będę robić chyba.Tak czytam Wasze wiadomości o teście PAPPA i sama zaczęłam mieć w ogóle wątpliwości co do robienia tego... Ja będę panikować i stresować się na bank. A jak to statystyki to po co to w ogóle robić?
Hmm, wypada mi podobnie, ale bałam się jeszcze zapisywać 13.05.ide tam na USG „zwykle” i chciałam się wtedy umówić na prenatalne. Mowisz ze taka kolejka
Mam nadzieję że to moja wyobraźnia i jutro wyjdę na panikarę
Trzymam kciuki oby Twoja była po prostu młodsza.kurcze przykro mi
Daj koniecznie znać po wizycie!! Trzymam mocno kciukiObjawy prawie całkiem ustały, tylko czasem pojawiają się na chwile, a dziś pojawił się ból jak na okres. Znam ten schemat i domyślam co jutro usłyszę na wizycie.
Ja robiłam rozeznanie dzisiaj to kwota pomiędzy 500-660 usg+pappaKtoś tu pisał że płaci tylko 200zł za te badania prenatalne? We Wro prywatnie 700 ale to ten test z krwi + USG genetyczne + omówienie wyników. Jak patrzyłam na szybko to cena wszędzie była 600-700...
O, to tanio masz Pappa, u mnie £150 a Nifty £400, prawie 3x tyle ale roznica w cenie nie az tak razaca, jak 125 zl vs 2500 zl. Badania prenatalne ogolnie sa stresujace, dla mnie to najgorszy stres w calej ciazy, ale chce je zrobic bo wiem, ze bez tego stresowalabym sie do samego konca.
Tak tak 125 zł to chodziło mi o samą krew, w Diagnostyce u mnie sprawdzałam.Ale to chyba za samą krew?
ja ostatnia miesiączkę miałam 26.03czyli jesteśmy dokładnie w tym samym terminie ?
dziękuję serdecznie. Nie będę się za mocno nastawiać bo się chyba załamę jak znowu będzie coś nie takTrzymam kciuki oby Twoja była po prostu młodsza.
to ja miałam 23.03. . .ja ostatnia miesiączkę miałam 26.03