Carolina123
Fanka BB :)
kurcze przykro miJeszcze nie spada ale przyrost jest obecnie na poziomie 20 procent a beta nie osiągnęła nawet 4000 tysięcy.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze przykro miJeszcze nie spada ale przyrost jest obecnie na poziomie 20 procent a beta nie osiągnęła nawet 4000 tysięcy.
mi lekarz kiedyś na badaniach prenatalnych powiedział że w większości to program szacuje patrząc na wiek, poprzednie ciążę i to są tylko statystyki. Ja też się boje po tych moich wcześniejszych ciążach co mi tam może pokazac to prenatalne. Pappy bym w ogóle nie robiła ale jak mam wszystko darmowe to już będę robić chyba.Tak czytam Wasze wiadomości o teście PAPPA i sama zaczęłam mieć w ogóle wątpliwości co do robienia tego... Ja będę panikować i stresować się na bank. A jak to statystyki to po co to w ogóle robić?
Hmm, wypada mi podobnie, ale bałam się jeszcze zapisywać13.05.ide tam na USG „zwykle” i chciałam się wtedy umówić na prenatalne. Mowisz ze taka kolejka
![]()
Mam nadzieję że to moja wyobraźnia i jutro wyjdę na panikarę![]()
Trzymam kciuki oby Twoja była po prostu młodsza.kurcze przykro mi![]()
Daj koniecznie znać po wizycie!! Trzymam mocno kciukiObjawy prawie całkiem ustały, tylko czasem pojawiają się na chwile, a dziś pojawił się ból jak na okres. Znam ten schemat i domyślam co jutro usłyszę na wizycie.
Ja robiłam rozeznanie dzisiaj to kwota pomiędzy 500-660Ktoś tu pisał że płaci tylko 200zł za te badania prenatalne? We Wro prywatnie 700 ale to ten test z krwi + USG genetyczne + omówienie wyników. Jak patrzyłam na szybko to cena wszędzie była 600-700...
O, to tanio masz Pappa, u mnie £150 a Nifty £400, prawie 3x tyle ale roznica w cenie nie az tak razaca, jak 125 zl vs 2500 zl. Badania prenatalne ogolnie sa stresujace, dla mnie to najgorszy stres w calej ciazy, ale chce je zrobic bo wiem, ze bez tego stresowalabym sie do samego konca.
Tak tak 125 zł to chodziło mi o samą krew, w Diagnostyce u mnie sprawdzałam.Ale to chyba za samą krew?![]()
ja ostatnia miesiączkę miałam 26.03czyli jesteśmy dokładnie w tym samym terminie ?
dziękuję serdecznie. Nie będę się za mocno nastawiać bo się chyba załamę jak znowu będzie coś nie takTrzymam kciuki oby Twoja była po prostu młodsza.
to ja miałam 23.03. . .ja ostatnia miesiączkę miałam 26.03