reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

No gdyby nie było takie różnicy w cenie to bym dopłacila, ale z tego co sprawdzałam pappa 125 zł, a nifty 2500 zł 😁 a ja jestem panikara z kim nie rozmawiałam to dla każdego te testy były najbardziej stresujące.. Mam jeszcze nie całe 2 tygodnie, żeby się zastanowić nad tym 🤔
O, to tanio masz Pappa, u mnie £150 a Nifty £400, prawie 3x tyle ale roznica w cenie nie az tak razaca, jak 125 zl vs 2500 zl. Badania prenatalne ogolnie sa stresujace, dla mnie to najgorszy stres w calej ciazy, ale chce je zrobic bo wiem, ze bez tego stresowalabym sie do samego konca.

reklama
ja nie używam daty OM, bo owulacje mam w różnych dniach cyklu. Teraz miałam monitoring, więc wiem, że owu była w 18dc. Jakbym nie znała daty, to oczywiście tak samo jak Ty byłabym w stresie. Odczekaj tydzień i pójdź ponownie na wizytę. Ani GS ani YS nie wskazuje na razie na nic złego. Będzie dobrze ♥️
mam nadzieję ♥️

Hmm, wypada mi podobnie, ale bałam się jeszcze zapisywać 😱🙈 13.05.ide tam na USG „zwykle” i chciałam się wtedy umówić na prenatalne. Mowisz ze taka kolejka 😱😱
kolejka jest na te popołudniowe godziny. Ja na 7 wzięłam ostatnia godzinę do dr Brzoski tak to wszystko o 10 jakiejś takiej godzinie, gdzie jestem w pracy :/

No gdyby nie było takie różnicy w cenie to bym dopłacila, ale z tego co sprawdzałam pappa 125 zł, a nifty 2500 zł 😁 a ja jestem panikara z kim nie rozmawiałam to dla każdego te testy były najbardziej stresujące.. Mam jeszcze nie całe 2 tygodnie, żeby się zastanowić nad tym 🤔
Ale to chyba za samą krew? 🤔

reklama
Do góry