reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

No ja też odrobineczkę lepiej, bo glowa mnie aż tak nie boli dziś. Dałam radę zjeść kanapki z serem żółtym i pomidorem. I kawałek czekolady
To wszystko popilam moim ulubionym soczkiem Capri Sun 😁😁 ale teraz chyba czuje się przejedzona, 😱😱😱 jak Mężu wróci z pracy to jedziemy o moje wyniki badań do medicover, będę miała już na pierwszą wizytę z głowy, bo ja się nie czuje na siłach jechać sama autem. O ile będą. Dziś jest niby 5ty dzien roboczy więc powinny być już wszystkie... Ale piernik to wie. Nie mam żadnej informacji w aplikacji. Ba co najlepsze na recepcji miały być tylko wyniki HIV i grupa krwi. A reszta w aplikacji.. A nie ma nic. Ani nawet glukozy ani TSH. 🙄🙄

reklama
U mnie dzisiaj pełno sił od rana i zero mdłości. Niby każda na nie narzeka, ale gdy ich nie ma, to źle 😩 dobrze, że mnie piersi bolą, bo już totalnie zwariowałabym ze stresu. Są dni kiedy nie macie mdłości? Wizyta dopiero w środę 😥

Cały dzień byłam poza domem, akurat dzisiaj popracowałam parę godzin w kawiarni, ale byłam też na spacerze i we włoskiej knajpce. Niedawno wróciłam do domu i padam ze zmęczenia.
Ja nie mam żadnych objawów ciąży, żadnych mdłości, nic. Mimo, że mi to odpowiada to jest stresik czy wszystko ok :/

A ja dziś od rana mam parszywy humoru😫 Wstałam i zero objaw jakichkolwiek, więc już strach czy wszystko jest ok, bo moja poprzednia ciąża zatrzymała się na tym etapie co jestem teraz. Różnica jest taka że w tamtej miałam krwotoki i plamienia a tym razem chociaż tego nie ma i pocieszam się tym że będzie dobrze. Dziś to nawet dwa razy na męża nakrzyczałam w sumie za nic, ma jeszcze cierpliwość do mnie😔 Teraz chwilę odpoczywam a potem biorę się za sadzenie kwiatów na balkonie to może się wyluzuje. Normalnie nie wiem jak wytrzymam do wizyty jak to jeszcze 10dni.

A ja dziś od rana mam parszywy humoru😫 Wstałam i zero objaw jakichkolwiek, więc już strach czy wszystko jest ok, bo moja poprzednia ciąża zatrzymała się na tym etapie co jestem teraz. Różnica jest taka że w tamtej miałam krwotoki i plamienia a tym razem chociaż tego nie ma i pocieszam się tym że będzie dobrze. Dziś to nawet dwa razy na męża nakrzyczałam w sumie za nic, ma jeszcze cierpliwość do mnie😔 Teraz chwilę odpoczywam a potem biorę się za sadzenie kwiatów na balkonie to może się wyluzuje. Normalnie nie wiem jak wytrzymam do wizyty jak to jeszcze 10dni.
Nie wiadomo co w takiej sytuacji poradzić Kochana. Usg czy poczekać 1 dzień, bo może być tak, że objawy wrócą ze zdwojoną siła 😂

Hej dziewczyny, jestem kompletnie zielona, pierwsza ciąża, szósty tydzień, na razie już po USG pierwszym, długość zarodka 2.8 mm :3 termin z apki 24 ty grudnia. Z objawów jedynie ogrooooomna senność, nie do powstrzymania. Nastrój dwubiegunowy, duża radość jednego dnia, wielkie zwątpienie czy tego chcę drugiego. W czwartek pierwsza wizyta z lekarzem prowadzącym - dr Krzysztof Maj, z Luxmedu, czy któraś z Was miała przyjemność? Pozdrawiam serdecznie i trzymam za każdą z Was kciuki :)

Hej dziewczyny, jestem kompletnie zielona, pierwsza ciąża, szósty tydzień, na razie już po USG pierwszym, długość zarodka 2.8 mm :3 termin z apki 24 ty grudnia. Z objawów jedynie ogrooooomna senność, nie do powstrzymania. Nastrój dwubiegunowy, duża radość jednego dnia, wielkie zwątpienie czy tego chcę drugiego. W czwartek pierwsza wizyta z lekarzem prowadzącym - dr Krzysztof Maj, z Luxmedu, czy któraś z Was miała przyjemność? Pozdrawiam serdecznie i trzymam za każdą z Was kciuki :)
Gratulacje!
Jakie miasto ten lekarz? Ja będę mieć lux med i się wybiorę na drugą wizytę

Nie wiadomo co w takiej sytuacji poradzić Kochana. Usg czy poczekać 1 dzień, bo może być tak, że objawy wrócą ze zdwojoną siła 😂
I tak nie zrobię USG bo mojej lekarki nie ma bo wyjechała i musiałabym szukać jakiegoś innego nieznanego mi lekarza. Tylko obiecywałam sobie że nie będę tak analizować i przeżywać a jest inaczej, uczuciowy rollercoaster normalnie.

reklama
I tak nie zrobię USG bo mojej lekarki nie ma bo wyjechała i musiałabym szukać jakiegoś innego nieznanego mi lekarza. Tylko obiecywałam sobie że nie będę tak analizować i przeżywać a jest inaczej, uczuciowy rollercoaster normalnie.
Jak chcesz pokrzyczec czy poplakac to zapraszam na priv 😊 hihi 😂 nie da się nie analizować, w szczególności jeśli jest się po przejściach Kochana 😘

Do góry