reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

że pęcherzyk jest za mały na 5+5 ciąży, że nie ma pęcherzyka żółtkowego ani zarodka a już powinny się pojawić, że może to być kolejna biochemiczna, dlatego kazał zrobić bete i przyjść na kontrolę... Beta urosla, wizyta w poniedziałek... Poza tym pęcherzy w jakiś trudno dostępnym miejscu, nie mógł go odnaleźć, gdzieś jak to powodzial w rogu macicy...
Na biochemiczną to trochę za wysoka beta...raczej puste jajo. Albo po prostu ciąża młodsza...

reklama

Załączniki

• 33dc2554-f973-418d-ad01-48cf945aaacb.jpg
    33dc2554-f973-418d-ad01-48cf945aaacb.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 112
  • ef64bb1d-0736-4cc8-be3b-f4c9e85216b9.jpg
    ef64bb1d-0736-4cc8-be3b-f4c9e85216b9.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 112
reklama
tak to wygląda
Dzieczyny nie chce żebyście myślały że sieje nie potrzebna panikę, byłam u lekarza, który po USG stwierdził że nie jest dobrze, ale zanim mi cokolwiek powie chce się poradzić drugiego lekarza więc po dwóch badaniach obaj stwierdzili ze pęcherzyk nie jest prawidłowy... Zaden z nich nie powiedział, "poczekajmy tydzien, pewnie ciąża jest wcześniejszą niż się wydaje", oboje stwierdzili ze należy powtórzyć bete i przyjść na kontrolę. Wczoraj wieczorem po wyniku bety 6300 i telefonie do lekarza, nie ucieszył się na tą wiadomość... Powiedział że jest to niepokojące i koniecznie w poniedziałek mam przyjść na wizytę. Stąd moja panika...

Do góry