reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
No to wychodzi na to że mnie też to już mega uczula 😣 chodzę i kicham , w nosie mnie swędzi oczy swędzą 😣 już się boje jak będą trawy pylić to chyba umrę
witaj w klubie na trawy też mam uczulenie. I kurcze wydaje mi się, że w ciąży mi się bardziej rozwinęła alergia. Może być to też przyczyna tego, że leków nie biorę i w tym roku jest trochę gorzej ... 😕

witaj w klubie na trawy też mam uczulenie. I kurcze wydaje mi się, że w ciąży mi się bardziej rozwinęła alergia. Może być to też przyczyna tego, że leków nie biorę i w tym roku jest trochę gorzej ... 😕
O rany to współczuję 😞
W ciąży mogą się albo trochę cofnąć objawy albo pogorszyć , mnie też się wydaje że już mam nasilona 😭

Jak to właśnie z tym grillem w ciąży? Na jednej stronie piszą ze nie można, na innej, ze bardzo okazyjnie. Idziemy dziś na grilla i już nastawiłam się ze zjem tylko sałatkę 😢
Nie wiem ja idę jeść grilla bo ślina mi cieknie jak nie wiem 😂
Myślę że jakbyś jadła codziennie to mogłoby zaszkodzić , ale przecież nie jemy codziennie grilla nie ? (Choć w sumie kto wie 🤣)

reklama
Kobietki, dzisiaj po badaniach i złych wieściach, Pani Doktor powiedziała żeby powtórzyć bete i wynik mam 6300 (zeszły piątek było 900)... Jak to rozumieć że Beta wysoka a pecherzyk ledwo widoczny... Znacie podobny przypadek?? Straszny ten dzień dzisiaj, boję się że się jak to się skonczy...
A jesteś pewna wieku ciąży? Sprzęt ok?

Do góry