G
guest-1677526072
Gość
Ufam temu alergologowi jak mówi nie wolno no to nie wolno tylko już zdycham bo mega coś pyliDziwne te zalecenia, każdy inaczej mówi. Moj POZ pozwolił Claritine, a alergolog z kolei Hitaxe dał.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ufam temu alergologowi jak mówi nie wolno no to nie wolno tylko już zdycham bo mega coś pyliDziwne te zalecenia, każdy inaczej mówi. Moj POZ pozwolił Claritine, a alergolog z kolei Hitaxe dał.
Płatki z mlekiem na śniadanie ostatnio jest pycha a później będzie grillŚwieże bułki z masłem
brzoza pyli na pewno, bo na nią mam uczulenie a cieknie mi z nosa jak cholera. . .Ufam temu alergologowi jak mówi nie wolno no to nie wolno tylko już zdycham bo mega coś pyli
No to wychodzi na to że mnie też to już mega uczula chodzę i kicham , w nosie mnie swędzi oczy swędzą już się boje jak będą trawy pylić to chyba umrębrzoza pyli na pewno, bo na nią mam uczulenie a cieknie mi z nosa jak cholera. . .
Jak to właśnie z tym grillem w ciąży? Na jednej stronie piszą ze nie można, na innej, ze bardzo okazyjnie. Idziemy dziś na grilla i już nastawiłam się ze zjem tylko sałatkęPłatki z mlekiem na śniadanie ostatnio jest pycha a później będzie grill
witaj w klubie na trawy też mam uczulenie. I kurcze wydaje mi się, że w ciąży mi się bardziej rozwinęła alergia. Może być to też przyczyna tego, że leków nie biorę i w tym roku jest trochę gorzej ...No to wychodzi na to że mnie też to już mega uczula chodzę i kicham , w nosie mnie swędzi oczy swędzą już się boje jak będą trawy pylić to chyba umrę
O rany to współczujęwitaj w klubie na trawy też mam uczulenie. I kurcze wydaje mi się, że w ciąży mi się bardziej rozwinęła alergia. Może być to też przyczyna tego, że leków nie biorę i w tym roku jest trochę gorzej ...
Nie wiem ja idę jeść grilla bo ślina mi cieknie jak nie wiemJak to właśnie z tym grillem w ciąży? Na jednej stronie piszą ze nie można, na innej, ze bardzo okazyjnie. Idziemy dziś na grilla i już nastawiłam się ze zjem tylko sałatkę
KusiszNie wiem ja idę jeść grilla bo ślina mi cieknie jak nie wiem
Myślę że jakbyś jadła codziennie to mogłoby zaszkodzić , ale przecież nie jemy codziennie grilla nie ? (Choć w sumie kto wie )
A jesteś pewna wieku ciąży? Sprzęt ok?Kobietki, dzisiaj po badaniach i złych wieściach, Pani Doktor powiedziała żeby powtórzyć bete i wynik mam 6300 (zeszły piątek było 900)... Jak to rozumieć że Beta wysoka a pecherzyk ledwo widoczny... Znacie podobny przypadek?? Straszny ten dzień dzisiaj, boję się że się jak to się skonczy...