G
guest-1677526072
Gość
Mam stres przed jutrzejszą wizyta jeszcze mi tak niedobrze
Boje się że nie dam rady dojechać do gin bo będę
Boje się że nie dam rady dojechać do gin bo będę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To znaczy, że jest jeszcze nadzieja?rozmawialysmy, poprostu potrzebuje oddechu od forum. Dzisiaj miała wizytę u lekarza.
Ale jest u niej wszystko wporzadku ?rozmawialysmy, poprostu potrzebuje oddechu od forum. Dzisiaj miała wizytę u lekarza.
tego nie wiem. Po wizycie się nie odezwała, Ale trzymam kciuki, bez względu na wynik tych plamien o których tu pisała. Jak będzie chciała to sama wróci i powie co u niej.To znaczy, że jest jeszcze nadzieja?
Ok, edytuję mój post, bo dopiero do mnie dotarło, że to jej prywatna sprawa.tego nie wiem. Po wizycie się nie odezwała, Ale trzymam kciuki, bez względu na wynik tych plamien o których tu pisała. Jak będzie chciała to sama wróci i powie co u niej.
prywatna czy nie, nie mi udzielać się w osobie trzeciej. Miejmy nadzieje, ze wróci do nasOk, edytuję mój post, bo dopiero do mnie dotarło, że to jej prywatna sprawa.
Wporzadku , sama powie , ale wiecie zaczęłam się martwić ale jak rozmawiałaś z nią to wporzadku .tego nie wiem. Po wizycie się nie odezwała, Ale trzymam kciuki, bez względu na wynik tych plamien o których tu pisała. Jak będzie chciała to sama wróci i powie co u niej.
wiem tyle co wy, dzisiaj miała wizytę. Ale napisałam do niej ze wszystkie czekamy na nią i informacjeWporzadku , sama powie , ale wiecie zaczęłam się martwić ale jak rozmawiałaś z nią to wporzadku .
Okej ważne że odpisała Tobie , bo już różne myśli krążyły w mojej głowie...wiem tyle co wy, dzisiaj miała wizytę. Ale napisałam do niej ze wszystkie czekamy na nią i informacje
jak to czytać?Gdy rok temu panikowałam w związku z wolno rosnącym zarodkiem, używałam tej tabelki. Ona jest z jakiejś legitnej strony, ale nie zapisałam źródła. 50 centyl to średnia.