reklama
LKarina
Aktywna w BB
No właśnie, serduszko słychać 6-7 tydzień, na początku jest trochę wolniej i chyba od 8 tyg przyśpiesza 130-150. Ja byłam tydzień temu i nie było serduszka a był początek 6 tyg i narazie czekam sppkojnie i stram się być dobrej myśli.4t i serduszko? Możliwe to jest w ogóle? Ja byłam na wizycie 5+2 i był sam pęcherzyk jeszcze..
Także, kochana, głowa do góry
MartaMarkry
Fanka BB :)
wiesz co, osobiście bym poszła na wizytę do innego lekarza, dla świetego spokoju. Według mnie tu musi być blad pomiaru. W 4+6 serduszko nie bije jeszcze(wybijcie mnie z błędu jeśli to wogole możliwe). To tylko sprzęty i wystarczyło ze złe namierzył j wiek wyszedł aż o tyle młodszy.
G
guest-1677526072
Gość
Zgadzam się w tym tyg raczej nie bije serduszko nawet mamaginekolog tym pisze w którym tyg powinno nic serduszkowiesz co, osobiście bym poszła na wizytę do innego lekarza, dla świetego spokoju. Według mnie tu musi być blad pomiaru. W 4+6 serduszko nie bije jeszcze(wybijcie mnie z błędu jeśli to wogole możliwe). To tylko sprzęty i wystarczyło ze złe namierzył j wiek wyszedł aż o tyle młodszy.
2mm zarodek jest w 5+5/5+6, także myślę, że to pomyłka o 1 tydzwiesz co, osobiście bym poszła na wizytę do innego lekarza, dla świetego spokoju. Według mnie tu musi być blad pomiaru. W 4+6 serduszko nie bije jeszcze(wybijcie mnie z błędu jeśli to wogole możliwe). To tylko sprzęty i wystarczyło ze złe namierzył j wiek wyszedł aż o tyle młodszy.
MartaMarkry
właśnie tez na to zwróciłam uwagę. Ale dziwne, ze lekarz jakoś nic na to nie zwrócił uwagi? Myśle, ze sam wie ze w tym tygodniu serduszka nie ma, wiec coś mu pomiar nie poszedł. Ale no nie wchodzę w kompetencje lekarza2mm zarodek jest w 5+5/5+6, także myślę, że to pomyłka o 1 tydz
właśnie tez na to zwróciłam uwagę. Ale dziwne, ze lekarz jakoś nic na to nie zwrócił uwagi? Myśle, ze sam wie ze w tym tygodniu serduszka nie ma, wiec coś mu pomiar nie poszedł. Ale no nie wchodzę w kompetencje lekarza
Dziewczyny, macie jakieś wiarygodne tabelki z wielkością zarodka w danym tyg ciąży? Bo ja gdzie nie sprawdzam, to wszędzie jest inaczej :/2mm zarodek jest w 5+5/5+6, także myślę, że to pomyłka o 1 tydz
reklama
Carolina123
wydaje mi się, że któraś z dziewczyn kilka dni temu wstawiała ... Ale nie zapisałamDziewczyny, macie jakieś wiarygodne tabelki z wielkością zarodka w danym tyg ciąży? Bo ja gdzie nie sprawdzam, to wszędzie jest inaczej :/