G
guest-1677526072
Gość
A wiecie co się dzieje z Helena! ? Dawno nic nie pisała od ostatniego plamienia cisza , mam nadzieję że nic złego się nie stało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pisałam do niej na prv, przestała czytać forumA wiecie co się dzieje z Helena! ? Dawno nic nie pisała od ostatniego plamienia cisza , mam nadzieję że nic złego się nie stało
O ranyPisałam do niej na prv, niestety raczej na pewno złe wieści i przestała czytać forum
Kurczę musiałam przegapić w takim razie. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze wstawi, bo na internecie to info jest naprawdę w cały świat - raz w 5 tyg od 4-5mm do 11-14, a raz pod koniec 6 tyg 2mmwydaje mi się, że któraś z dziewczyn kilka dni temu wstawiała ... Ale nie zapisałam
Dziękuję dobra duszo!Gdy rok temu panikowałam w związku z wolno rosnącym zarodkiem, używałam tej tabelki. Ona jest z jakiejś legitnej strony, ale nie zapisałam źródła. 50 centyl to średnia.
Dokładnie jest tak, muszą przedłużyć umowę do dnia porodu,jeżeli umowa kończy się po 12 tygodniu ciążya to nie jest tak , że w momencie zakończenia umowy trzeba być minimum w 12 tygodniu?
rozmawialysmy, poprostu potrzebuje oddechu od forum. Dzisiaj miała wizytę u lekarza.Pisałam do niej na prv, niestety raczej na pewno złe wieści i przestała czytać forum