reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Macie też takie dziwne smaki ?
Przyznam szczerze że wczoraj zdychalam a na wieczór przyszedł mi smak na pizzę , mąż zamówił już mnie zemdlilo jak zobaczyłam ją 😬 a dziś kupiłam zaś pizzę 🤦 i powiem Wam że to jest to 🤣
Ja już na nic kompletnie nie mam smaku, ale okazjonalnie potrafię się zaślinić na śledzie w occie 😅

reklama
Rowniez i ze spodniami mamy identycznie 😄 sama mam mdłości ale zauważyłam że tylko wtedy kiedy mam pusty żołądek 🙈 nie wiem czy to normalne 😅
Chyba normalne, bo dziewczyny już wcześniej tu o tym wspominały :) U mnie są już prawie non stop, daję radę jeść ale zupełnie bez apetytu (ale w żołądku ssie mnie co chwila). A pamiętam jeszcze te piękne czasy jak 3 tygodnie temu mdliło mnie tylko ze stresu na myśl, że nie mam mdłości 😅
Przypomnisz, który to tc u Ciebie? U mnie dziś 7+3.

reklama
Ja dopinam się w spodnie , w pierwszej ciąży bardzo późno był u mnie widoczny brzuch ( bardzo to przeżywałam ) mam 176 wzrostu i ważę ok 64 kg. Myślę że sylwetkę mam taką zwyczajna, nie jestem chudzina. Mam takie mdłości dziewczyny + wymioty że ledwo żyje :( przysięgam 💔

Do góry