Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Dopiero 20.05 oszaleje do tego czasucuuudownie! kiedy następna wizyta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero 20.05 oszaleje do tego czasucuuudownie! kiedy następna wizyta?
Mam 168 cm wzrostu i przed ciąża ważyłam 57-58 kilo ale w ostatnim czasie przybyłam już kilogram i nie komfortowo już w tych swoich spodniach się czułam więc trzeba było chłopa na zakupy namówićI pewnie jesteś chudziutka
o mamciu, miesiąc! Ale tk znak ze wszystko jest dobrze! 8 wizyt i będziemy witać malucha na świecie zobacz jak mało!Dopiero 20.05 oszaleje do tego czasu
Rozumiem , mój brzuch po 3 ciążach nie wrócił do płaskiego więc mam fałdkę dość dużąprzyznam, że zawsze byłam fanką obcisłych jeansów i kupowałam delikatnie mniejsze „bo schudnę” chociaż zawsze miałam normalną wagę. Teraz to się na mnie mści
W każdym razie mój brzuch jest bardzo wzdęty i wypukłość w podbrzuszu wyraźnie się odznacza. Normalnie mam dość płaski brzuch.
No to chudzinka to już mnie nic nie dziwiMam 168 cm wzrostu i przed ciąża ważyłam 57-58 kilo ale w ostatnim czasie przybyłam już kilogram i nie komfortowo już w tych swoich spodniach się czułam więc trzeba było chłopa na zakupy namówić
Kiedyś No tak z 3 lata temu też tak kupowałam spodnieprzyznam, że zawsze byłam fanką obcisłych jeansów i kupowałam delikatnie mniejsze „bo schudnę” chociaż zawsze miałam normalną wagę. Teraz to się na mnie mści
W każdym razie mój brzuch jest bardzo wzdęty i wypukłość w podbrzuszu wyraźnie się odznacza. Normalnie mam dość płaski brzuch.
A Tobie to pozazdrościć jak jesteś w 8 tygodniu i mieścić się w swoje spodnieNo to chudzinka to już mnie nic nie dziwi
Mamy identyczny wzrost i wagę Tylko mnie nic jeszcze nie przybyło, bo nie mogę za bardzo jeść przez mdłości. Ale spodnie i tak zrobiły się niewygodne!Mam 168 cm wzrostu i przed ciąża ważyłam 57-58 kilo ale w ostatnim czasie przybyłam już kilogram i nie komfortowo już w tych swoich spodniach się czułam więc trzeba było chłopa na zakupy namówić
Czy ja wiem dość sporo nadwagi mam więc brzuch nie będzie dużyA Tobie to pozazdrościć jak jesteś w 8 tygodniu i mieścić się w swoje spodnie