reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Cześć dziewczyny, trochę już was obserwuję ale się nie odzywałam, bo u mnie sytuacja trochę zaskakująca. Jestem świeżo po równie nie planowanej konizacji ale wtedy nie wiedziałam o ciąży. 2 dni przed terminem dostałam okres, żywa krew, skrzepy te sprawy więc wybrałam się na winko do przyjaciółki. 3 dni później okres mi się skończył, a brzuch dalej bolał, piersi napuchniete na maxa. No i zrobiłam test i zdziwko, widać było bardzo, bardzo bladą kreskę. Pojechałam na betę, dodatnia.. a wieczorem silne krwawienie więc podejrzewałam że druga beta będzie już spadać, a tu urosła wręcz idealnie z 246 na 500. No więc jestem 😅mam nadzieję, że dotrwam tu z Wami do końca. 🤷‍♀️ Z kalkulatora wychodzi mi termin na 26 grudnia 😊 czy któraś z Was też ma na koniec grudnia?
Chyba ja, ale to tylko według mojego wróżenia.

reklama
Cześć dziewczyny, trochę już was obserwuję ale się nie odzywałam, bo u mnie sytuacja trochę zaskakująca. Jestem świeżo po równie nie planowanej konizacji ale wtedy nie wiedziałam o ciąży. 2 dni przed terminem dostałam okres, żywa krew, skrzepy te sprawy więc wybrałam się na winko do przyjaciółki. 3 dni później okres mi się skończył, a brzuch dalej bolał, piersi napuchniete na maxa. No i zrobiłam test i zdziwko, widać było bardzo, bardzo bladą kreskę. Pojechałam na betę, dodatnia.. a wieczorem silne krwawienie więc podejrzewałam że druga beta będzie już spadać, a tu urosła wręcz idealnie z 246 na 500. No więc jestem 😅mam nadzieję, że dotrwam tu z Wami do końca. 🤷‍♀️ Z kalkulatora wychodzi mi termin na 26 grudnia 😊 czy któraś z Was też ma na koniec grudnia?
O kurczę, ale nietypowa sytuacja u Ciebie! To krwawienie to przez krwiaka? Czy nie wiesz jeszcze?
No i witamy oczywiście! :)

Cześć dziewczyny, trochę już was obserwuję ale się nie odzywałam, bo u mnie sytuacja nieco zaskakująca. Jestem świeżo po równie nie planowanej konizacji ale wtedy nie wiedziałam o ciąży. 2 dni przed terminem dostałam okres, żywa krew, skrzepy te sprawy więc wybrałam się na winko do przyjaciółki. 3 dni później okres mi się skończył, a brzuch dalej bolał, piersi napuchniete na maxa. No i zrobiłam test i zdziwko, widać było bardzo, bardzo bladą kreskę. Pojechałam na betę, dodatnia.. a wieczorem silne krwawienie więc podejrzewałam że druga beta będzie już spadać, a tu urosła wręcz idealnie z 246 na 500. No więc jestem 😅mam nadzieję, że dotrwam tu z Wami do końca. 🤷‍♀️ Z kalkulatora wychodzi mi termin na 26 grudnia 😊 czy któraś z Was też ma na koniec grudnia?
mi wychodzi z kalkulatora na 28 grudnia. Witaj 😏

Chyba ja, ale to tylko według mojego wróżenia.
A to ja sobie też tak tylko z kalkulatora na internecie sprawdziłam, kiedy była ostatnia miesiączka, no i wiem kiedy co robiliśmy 😜
O kurczę, ale nietypowa sytuacja u Ciebie! To krwawienie to przez krwiaka? Czy nie wiesz jeszcze?
No i witamy oczywiście! :)
Nie mam pojęcia niestety.. Kontrola po zabiegu miała być po 5 tygodniach czy się dobrze wszystko zrosło, a znowu na usg w związku z ciążą, nie przyjmą mnie wcześniej niż w 8 tygodniu, a generalnie uznają, że jak ciąża jest silna to do 12 tyg musi przeżyć sama, a jak nie no to trudno i nie ma się co wtrącać w wolę natury. Takie zasady.. Holandia 🤦‍♀️
Musze czekać, betę robiłam prywatnie jeszcze w Polsce będąc na urlopie 😄

Podejrzewam, że znajdą się tu dziewczyny po cp i wyciętym jajowodzie, co? Pytanie do was, został mi prawy jajowod i dostaje schiz bo mam wrażenie, że non stop pobolewa mnie tylko z tej strony. U was dzieją się podobne rzeczy?

Wracam po tym świątecznym czasie i mam sporo do nadrobienia widzę :)
Dopadły mnie mdłości, nie wymiotuję ale samopoczucie tragedia...
Czy któraś z Was też ma problem z zaparciami i wzdęciami?

Wizyty🤰🏼🤰🏻

KWIECIEŃ

22.04 - @Blondynka w sieci @Cleo92
23.04 - @Dorotii
25.04 - @Margeritka28 @Helena!
26.04 - @PsychoPatka91 @Karola z nadzieją @Kamilka12
27.04 - @Purrfect @7grudnia @MissCe @Agnesco
@AgataG21
28.04 - @Olha92 @Edka88
29.04 - @kasiaa91
30.04

MAJ
02.05 - @Poplątana9
04.05 - @MartaMarkry @Lunak @Carolina123 @Nantes
05.05 - @pannadarianna @Malka_91
06.05 - @Mamafasolki
07.05
09.05
10.05 - @Agness29
11.05 -
12.05 -
13.05 -
14.05 -
16.05 -
17.05 -
18.05 -
19.05 -
20.05 -
21.05 -
23.05 -
24.05 - @Cleo92
25.05 -
26.05 -
9 maj :D

reklama
Wracam po tym świątecznym czasie i mam sporo do nadrobienia widzę :)
Dopadły mnie mdłości, nie wymiotuję ale samopoczucie tragedia...
Czy któraś z Was też ma problem z zaparciami i wzdęciami?
Podobnie jak u mnie 🙈 mdłości, samopoczucie do du.. i do tego te zaparcia z którymi nie wiem jak sobie radzić

Do góry