Blondynka w sieci
Fanka BB :)
W zyciu nie dostałam jeszcze tak wspaniałych życzeńobyś weszła w drugi trymestr gładko i bezwymiocin!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W zyciu nie dostałam jeszcze tak wspaniałych życzeńobyś weszła w drugi trymestr gładko i bezwymiocin!
No to nieźleBez zmian, nudności na całego. ważyłam się dziś i schudłam już prawie 2 kg z tego wszystkiego i przy wzroście 178cm wazę aktualnie 59.5 kg
O kurcze, ja mam 168cm i 58kg, to wyobrazam sobie, jaka jestes szczuplutka. Tez mam ciagle mdlosci, ale na szczescie jeszcze do opanowania i jem w miare normalnie. Zaraz pewnie pojdzie mikstura z cytryna i imbirem.Bez zmian, nudności na całego. ważyłam się dziś i schudłam już prawie 2 kg z tego wszystkiego i przy wzroście 178cm wazę aktualnie 59.5 kg
widziałam, że już kiedyś wstawiałyście ale wtedy nie zapisałam. Mogłabym prosić o przepis ?O kurcze, ja mam 168cm i 58kg, to wyobrazam sobie, jaka jestes szczuplutka. Tez mam ciagle mdlosci, ale na szczescie jeszcze do opanowania i jem w miare normalnie. Zaraz pewnie pojdzie mikstura z cytryna i imbirem.
Ja robie 3 plasterki imbiru, 2 plasterki cytryny i plaska lyzeczke miodu, zalac ciepla woda, wycisnac cytryne i zamieszac. Ale mozesz sobie dobrac inne proporcje do smaku.widziałam, że już kiedyś wstawiałyście ale wtedy nie zapisałam. Mogłabym prosić o przepis ?
Ja się na 6 zapisałam, żeby być pierwsza, bo później opóźnienia ogromne. Na szczęście mam własną działalność, więc z wolnym nie mam problemuja właśnie tez zapisalam się już na prenatalne. 07.06.2022. Pamietam z pierwszej ciazy, ze w klinice gdzie chciałam robić terminy były odległe bo wszystko zajęte. Teraz już mam klepniete i na popołudnie, wiec nie będę musiała w pracy kombinować
Ja też leżę cały dzień, ale tylko dlatego bo mogę a czuje się dobrze. Obejrzałam od wczoraj cały sezon drugi mrocznego pożądania na netflixie. Zastanawiałam sie na początku czy to dobry pomysł, bo tyle emocji mną targało.. Ale nie mogłam się powstrzymaćDziewczyny jak wasze dzisiejsze samopoczucie ?
U mnie beznadziejnie , leżę bez siły i pierwsze za mną
Ja mam Pueria Uno, zaraz ogarnę zdjęcieBierze któraś z was pueria? Widzę, ze na panu tabelce stoi wysoko w rankingu. Mógłby ktoś wrzucić mi Zdjęcie wielkości kapsułki?
Ja mam 29.04Wizyty
KWIECIEŃ
22.04 - @Blondynka w sieci
23.04 - @Dorotii
25.04 - @Margeritka28 @Helena!
26.04 - @PsychoPatka91 @Karola z nadzieją @Kamilka12
27.04 - @Purrfect @7grudnia @MissCe @Agnesco
@AgataG21
28.04 - @Edka88
29.04
30.04
MAJ
02.05 - @Poplątana9
04.05 - @MartaMarkry @Lunak @Carolina123 @Nantes
05.05 - @pannadarianna @Malka_91
06.05 - @Mamafasolki
07.05
08.05
09.05
10.05 - @Agness29
puerie znalazłam w aptece Link do: Apteka OlmedJa się na 6 zapisałam, żeby być pierwsza, bo później opóźnienia ogromne. Na szczęście mam własną działalność, więc z wolnym nie mam problemu
Ja też leżę cały dzień, ale tylko dlatego bo mogę a czuje się dobrze. Obejrzałam od wczoraj cały sezon drugi mrocznego pożądania na netflixie. Zastanawiałam sie na początku czy to dobry pomysł, bo tyle emocji mną targało.. Ale nie mogłam się powstrzymać
Ja mam Pueria Uno, zaraz ogarnę zdjęcie
Łooo, faktycznie! A ja za 50 dyszek kupowałam. A tu pueria uno nie całe 30 zł. Najtaniej tu znalazłaś? Bo już nie chce mi się szukać i Ci zaufam i kupię sobie od razupuerie znalazłam w aptece Link do: Apteka Olmed
W dobrej cenie i zastanawiam się czy kupić już zapas do przodu, bo normalnie 50 zł. Nawet z wysyłka za 10 zł i tak dużo się oszczędza