reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
@MartaMarkry
Tylko ptasie mleczko miałam do porównania pod ręką 😁
Na górze to omega 3, a na dole to kwas foliowy. W opakowaniu są dwa rodzaje tabletek
te ptasie mleczko, po to bym zglodniala!

Identyczne jak prental uno/duo. Dziekuje! ❤️

I tak tam najtaniej znalazłam, ja uno mam zapas do końca maja, czerwiec już z duo i właśnie myśle by kupić już duo i niech czekają, bo to jednak 20 zł różnicy od paczki.

te ptasie mleczko, po to bym zglodniala!

Identyczne jak prental uno/duo. Dziekuje! ❤️

I tak tam najtaniej znalazłam, ja uno mam zapas do końca maja, czerwiec już z duo i właśnie myśle by kupić już duo i niech czekają, bo to jednak 20 zł różnicy od paczki.
No ja właśnie dokończyłam ptasie mleczko, to był ostatni kawałek 🥺🥺🥺

A jakie masz dawkowanie pueria uno?
Ja na razie kupię uno, żeby mi starczyło do tego 13tc i potem dokupię Duo

No ja właśnie dokończyłam ptasie mleczko, to był ostatni kawałek 🥺🥺🥺

A jakie masz dawkowanie pueria uno?
Ja na razie kupię uno, żeby mi starczyło do tego 13tc i potem dokupię Duo
tak jak na 1+1. Ja mam w domu opakowanie jeszcze uno, a to w sumie został miesiąc, wiec ja już uno nie potrzevuje.

Ja kupuje do przodu, bo patrzę to wszędzie ta pueria kosztuje 45-50 zł najmniej 😒😅 zawsze to zostaje coś na ptasie mleczko haha

tak jak na 1+1. Ja mam w domu opakowanie jeszcze uno, a to w sumie został miesiąc, wiec ja już uno nie potrzevuje.

Ja kupuje do przodu, bo patrzę to wszędzie ta pueria kosztuje 45-50 zł najmniej 😒😅 zawsze to zostaje coś na ptasie mleczko haha
Duzo tego ptasiego mleczka by było w sumie 😁😁
Ale 1 rano kwas i 1 wieczorem omega czy rano dwie na raz?

Cześć dziewczyny, trochę już was obserwuję ale się nie odzywałam, bo u mnie sytuacja nieco zaskakująca. Jestem świeżo po równie nie planowanej konizacji ale wtedy nie wiedziałam o ciąży. 2 dni przed terminem dostałam okres, żywa krew, skrzepy te sprawy więc wybrałam się na winko do przyjaciółki. 3 dni później okres mi się skończył, a brzuch dalej bolał, piersi napuchniete na maxa. No i zrobiłam test i zdziwko, widać było bardzo, bardzo bladą kreskę. Pojechałam na betę, dodatnia.. a wieczorem silne krwawienie więc podejrzewałam że druga beta będzie już spadać, a tu urosła wręcz idealnie z 246 na 500. No więc jestem 😅mam nadzieję, że dotrwam tu z Wami do końca. 🤷‍♀️ Z kalkulatora wychodzi mi termin na 26 grudnia 😊 czy któraś z Was też ma na koniec grudnia?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry