reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Ja czekam na 8.04 i zobaczę, co zobaczę na USG. Mam projekt do zrobienia (nie jest w moich obowiązkach, ani nawet dodatkowo płatny), na zasadzie szef prosi uprzejmie i myślę, że zadzwonię do szefowej i powiem, że nie dam rady. Myślę że ona zrozumie.

Myślę też żeby pójść odpocząć na zwolnienie, bo ja ledwo daję radę. Nie na długo, może na tydzień się wyspać 🙈🙈🙈
Mialam bardzo intensywny czas plus szkolenia w weekend. I padam na twarz 🙈

@Bibi89 trzymaj się i dawaj znać! Przytulam 😘
Dzis miałam kolejne usg ale nadal nic nie widać... lekarka stwierdziła że obraz jajników jest w normie a w macicy coś może się szykować wiec juz zgłupiałam całkiem. bóle ustały ale krwawiłam podczas badania. W sobotę mam stawić się w szpitalu na ponowne badania i zobaczymy. Ta ciąża nawet jeśli będzie ostatecznie w macicy to i tak nie rokuje dobrze ze względu na niską betę jak na ten tydz i dzień ciąży... dostałam tydzień L4 i będę leżakować 🤷🏽‍♀️

Nie udało się w czerwcu, to niech będzie końcówka roku 😘 jak się czujesz? Kiedy beta?
Och oby ta końcówka roku była szczęśliwa ❤️
Beta w pon i sr, nie moge wczesniej niestety ze względu na zjazd ze studiów podyplomowych 🙈
Przeraźliwie bolą mnie krzyże i brzuch jak w pierwszy dzień miesiączki i to tyle :)
A Ty jak tam? Na jakim etapie jesteś? Jak samopoczucie? ❤️

Dzis miałam kolejne usg ale nadal nic nie widać... lekarka stwierdziła że obraz jajników jest w normie a w macicy coś może się szykować wiec juz zgłupiałam całkiem. bóle ustały ale krwawiłam podczas badania. W sobotę mam stawić się w szpitalu na ponowne badania i zobaczymy. Ta ciąża nawet jeśli będzie ostatecznie w macicy to i tak nie rokuje dobrze ze względu na niską betę jak na ten tydz i dzień ciąży... dostałam tydzień L4 i będę leżakować 🤷🏽‍♀️
Kochana trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie ❤️❤️❤️

A nie ma możliwość przesunięcia owulacji? Trzymaj się!

to trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie.

Och oby ta końcówka roku była szczęśliwa ❤️
Beta w pon i sr, nie moge wczesniej niestety ze względu na zjazd ze studiów podyplomowych 🙈
Przeraźliwie bolą mnie krzyże i brzuch jak w pierwszy dzień miesiączki i to tyle :)
A Ty jak tam? Na jakim etapie jesteś? Jak samopoczucie? ❤️
Jutro idę na badania - TSH, morfologia, może nawet zrobię betę. Brzuch mam jakbym była w 12 tygodniu 🙈🙈🙈 czuję się fatalnie ( a to mnie cieszy 🤣). Mąż dziś szedł szukać ginger ale. Babka w sklepie - co zachcianki? 🤣🤣🤣 A to mi pomagało na mdłości. Żywię się ciastkami owsianymi i wszystkim co jest kwaśne 🙈🙈🙈 z kawą się poddaję (robię i wylewam). Drzemka po południu taki standardzik 🙈🙈🙈

W przyszłym tygodniu mam delegację i nie wiem, jak ogarnąć - teoretycznie mam być na nogach od 4, podróż pociągiem i do wieczora. Myślę, żeby napisać do hotelu czy mogę wcześniej przyjść 🙈 i się wyspać 🙈🙈🙈 bo mam wolne od 12 do 14 🙈

A u Ciebie?

reklama
Do góry