reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Ja czekam na 8.04 i zobaczę, co zobaczę na USG. Mam projekt do zrobienia (nie jest w moich obowiązkach, ani nawet dodatkowo płatny), na zasadzie szef prosi uprzejmie i myślę, że zadzwonię do szefowej i powiem, że nie dam rady. Myślę że ona zrozumie.

Myślę też żeby pójść odpocząć na zwolnienie, bo ja ledwo daję radę. Nie na długo, może na tydzień się wyspać 🙈🙈🙈
Mialam bardzo intensywny czas plus szkolenia w weekend. I padam na twarz 🙈

@Bibi89 trzymaj się i dawaj znać! Przytulam 😘
Dzis miałam kolejne usg ale nadal nic nie widać... lekarka stwierdziła że obraz jajników jest w normie a w macicy coś może się szykować wiec juz zgłupiałam całkiem. bóle ustały ale krwawiłam podczas badania. W sobotę mam stawić się w szpitalu na ponowne badania i zobaczymy. Ta ciąża nawet jeśli będzie ostatecznie w macicy to i tak nie rokuje dobrze ze względu na niską betę jak na ten tydz i dzień ciąży... dostałam tydzień L4 i będę leżakować 🤷🏽‍♀️

Nie udało się w czerwcu, to niech będzie końcówka roku 😘 jak się czujesz? Kiedy beta?
Och oby ta końcówka roku była szczęśliwa ❤️
Beta w pon i sr, nie moge wczesniej niestety ze względu na zjazd ze studiów podyplomowych 🙈
Przeraźliwie bolą mnie krzyże i brzuch jak w pierwszy dzień miesiączki i to tyle :)
A Ty jak tam? Na jakim etapie jesteś? Jak samopoczucie? ❤️

Dzis miałam kolejne usg ale nadal nic nie widać... lekarka stwierdziła że obraz jajników jest w normie a w macicy coś może się szykować wiec juz zgłupiałam całkiem. bóle ustały ale krwawiłam podczas badania. W sobotę mam stawić się w szpitalu na ponowne badania i zobaczymy. Ta ciąża nawet jeśli będzie ostatecznie w macicy to i tak nie rokuje dobrze ze względu na niską betę jak na ten tydz i dzień ciąży... dostałam tydzień L4 i będę leżakować 🤷🏽‍♀️
Kochana trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie ❤️❤️❤️

A nie ma możliwość przesunięcia owulacji? Trzymaj się!

to trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie.

Och oby ta końcówka roku była szczęśliwa ❤️
Beta w pon i sr, nie moge wczesniej niestety ze względu na zjazd ze studiów podyplomowych 🙈
Przeraźliwie bolą mnie krzyże i brzuch jak w pierwszy dzień miesiączki i to tyle :)
A Ty jak tam? Na jakim etapie jesteś? Jak samopoczucie? ❤️
Jutro idę na badania - TSH, morfologia, może nawet zrobię betę. Brzuch mam jakbym była w 12 tygodniu 🙈🙈🙈 czuję się fatalnie ( a to mnie cieszy 🤣). Mąż dziś szedł szukać ginger ale. Babka w sklepie - co zachcianki? 🤣🤣🤣 A to mi pomagało na mdłości. Żywię się ciastkami owsianymi i wszystkim co jest kwaśne 🙈🙈🙈 z kawą się poddaję (robię i wylewam). Drzemka po południu taki standardzik 🙈🙈🙈

W przyszłym tygodniu mam delegację i nie wiem, jak ogarnąć - teoretycznie mam być na nogach od 4, podróż pociągiem i do wieczora. Myślę, żeby napisać do hotelu czy mogę wcześniej przyjść 🙈 i się wyspać 🙈🙈🙈 bo mam wolne od 12 do 14 🙈

A u Ciebie?

reklama
Do góry