reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
To trzymam kciuki, zebys zobaczyła jutro serduszko 💜 ja dopiero ide 26.04. 🙈
ja miałam iść 25.04, ale właśnie przez ten prog ide szybciej. 25.04 już powinnam była mieć napewno serduszko, ale ten dodający prog mnie martwił i wole się upewnić ze na usg wszystko dobrze, zwłaszcza ze u mnie prog wyniósł 11..

Ja byłam w tamtym tyg i zapomniałam Wam napisać że lekarka mi mówiła ze łożysko jeszcze całkiem się nie przykleiło… i mogą być krwawienia.. jak będę mieć krwawienia to oszaleje ze strachu… ale mówiła ze niepokoić mnie powinny dopiero wtedy kiedy będzie do tego bolał brzuch 🤨a tak poza tym mam tyle śluzu dziewczyny ze kilka razy dziennie chodzę sprawdzić czy to nie krew. Ależ to jest wszystko stresujące 🥲🥺

Dziewczyny, ja ogólnie w ciąży trochę plamię. Lekarz powiedział że póki nie bardzo obficie to żeby sie nie martwić. Wczoraj po całym dniu leżenia wstałam zrobić sobie herbatę i tu nagle spora plama krwi. Po tym zupełnie nic, nadal wróciłam do lekkiego plamienia. Myślicie że to może być efekt clexane? Mój lekarz na urlopie, na IP nie byłam bo nie chce panikować 😞 dziś 7tc6d

Ja byłam w tamtym tyg i zapomniałam Wam napisać że lekarka mi mówiła ze łożysko jeszcze całkiem się nie przykleiło… i mogą być krwawienia.. jak będę mieć krwawienia to oszaleje ze strachu… ale mówiła ze niepokoić mnie powinny dopiero wtedy kiedy będzie do tego bolał brzuch 🤨a tak poza tym mam tyle śluzu dziewczyny ze kilka razy dziennie chodzę sprawdzić czy to nie krew. Ależ to jest wszystko stresujące 🥲🥺
Ja mam kochana dokładnie to samo, jak tylko poczuję ten śluz to lecę sprawdzać czy nic się nie dzieje 😢 Mam nadzieję, że w drugim trymestrze będę już spokojniejsza 🙏 Czekam z niecierpliwością na 27.04. wtedy zobaczę co tam siedzi, czy wszystko jest dobrze. Na pewno da mi to troszeczkę spokoju, tego psychicznego przynajmniej 🙂

reklama
Do góry