Karola z nadzieją
Fanka BB :)
To bardzo pocieszające, dziękujeMyśle, ze to troszke uspokoi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bardzo pocieszające, dziękujeMyśle, ze to troszke uspokoi
ja miałam iść 25.04, ale właśnie przez ten prog ide szybciej. 25.04 już powinnam była mieć napewno serduszko, ale ten dodający prog mnie martwił i wole się upewnić ze na usg wszystko dobrze, zwłaszcza ze u mnie prog wyniósł 11..To trzymam kciuki, zebys zobaczyła jutro serduszko ja dopiero ide 26.04.
ja miałam iść 25.04, ale właśnie przez ten prog ide szybciej. 25.04 już powinnam była mieć napewno serduszko, ale ten dodający prog mnie martwił i wole się upewnić ze na usg wszystko dobrze, zwłaszcza ze u mnie prog wyniósł 11..To trzymam kciuki, zebys zobaczyła jutro serduszko ja dopiero ide 26.04.
Jasne, warto czasem zrobić to dla spokoju głowyja miałam iść 25.04, ale właśnie przez ten prog ide szybciej. 25.04 już powinnam była mieć napewno serduszko, ale ten dodający prog mnie martwił i wole się upewnić ze na usg wszystko dobrze, zwłaszcza ze u mnie prog wyniósł 11..
Ja mam kochana dokładnie to samo, jak tylko poczuję ten śluz to lecę sprawdzać czy nic się nie dzieje Mam nadzieję, że w drugim trymestrze będę już spokojniejsza Czekam z niecierpliwością na 27.04. wtedy zobaczę co tam siedzi, czy wszystko jest dobrze. Na pewno da mi to troszeczkę spokoju, tego psychicznego przynajmniejJa byłam w tamtym tyg i zapomniałam Wam napisać że lekarka mi mówiła ze łożysko jeszcze całkiem się nie przykleiło… i mogą być krwawienia.. jak będę mieć krwawienia to oszaleje ze strachu… ale mówiła ze niepokoić mnie powinny dopiero wtedy kiedy będzie do tego bolał brzuch a tak poza tym mam tyle śluzu dziewczyny ze kilka razy dziennie chodzę sprawdzić czy to nie krew. Ależ to jest wszystko stresujące
nie orientuje się aż tak, jakiś czas temu słyszałam o takiej dziwnej ustawie, ale ona chyba jeszcze nie weszła z tego co teraz czytam, wiec przepraszam, nie chciałam wprowadzić w błądEee serio i co wszyscy lekarze widzą że jesteś w ciąży czy jak