reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

po osiągnięciu tysiaca, ale po tym wyniku już ma prawo rosnąć wolniej, grunt by dalej rosła w normie. :) moja beta początkowo rosła o 368% a ostatnia beta 117% . Zapytaj swojej lekarz i daj znać co ona na to. :)
Ok, u mnie tez na początku było 220%, potem 156%, a dziś 74%. Myślałam, ze to za wczesnie na zwolnienie :p
Lekarz powiedział, ze beta nie będzie już przyrastać tak dynamicznie, progesteron jest nadal wysoki, ale dla spokoju mojej głowy włączy mi luteinę.

reklama
Ok, u mnie tez na początku było 220%, potem 156%, a dziś 74%. Myślałam, ze to za wczesnie na zwolnienie :p
Lekarz powiedział, ze beta nie będzie już przyrastać tak dynamicznie, progesteron jest nadal wysoki, ale dla spokoju mojej głowy włączy mi luteinę.
wujek google tez mówi ze po osiągnięciu 1000 już zwalnia i w pełni prawda.

Ja jutro mam wizytę i będę męczyć o luteinę albo proga. W tej ciazy liczę ze wszystko będzie dobrze!
A twój prog dalej w normie, w 1 trymestrze norma jest od 11 wiec wszystko się zgadza. :)

wujek google tez mówi ze po osiągnięciu 1000 już zwalnia i w pełni prawda.

Ja jutro mam wizytę i będę męczyć o luteinę albo proga. W tej ciazy liczę ze wszystko będzie dobrze!
A twój prog dalej w normie, w 1 trymestrze norma jest od 11 wiec wszystko się zgadza. :)
To jesteśmy na bardzo podobnym etapie :) Ty 5+5, a ja 5+6 :) trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę ✊🏻 To już więcej bety nie robię, bo chyba powyżej 6tys jeszcze bardziej zwalnia i się zestresuje 🙈

To jesteśmy na bardzo podobnym etapie :) Ty 5+5, a ja 5+6 :) trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę ✊🏻 To już więcej bety nie robię, bo chyba powyżej 6tys jeszcze bardziej zwalnia i się zestresuje 🙈
ja miałam iść na betę, ale odpuscilam. Liczę, ze jutro zobaczę serduszko. Test wyszedł mi 7 dpo, 15 dni temu już wiec nadzieje mam. Zobaczymy 🤞🏻 jak nie to pewnie dwa tygodnie czekania będą mnie czekać.

Myśle, ze to troszke uspokoi 😊

Załączniki

• 2AB220D7-1720-482C-A64A-006A2342E4BF.png
    2AB220D7-1720-482C-A64A-006A2342E4BF.png
    138,9 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry