reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Ja mam kochana dokładnie to samo, jak tylko poczuję ten śluz to lecę sprawdzać czy nic się nie dzieje 😢 Mam nadzieję, że w drugim trymestrze będę już spokojniejsza 🙏 Czekam z niecierpliwością na 27.04. wtedy zobaczę co tam siedzi, czy wszystko jest dobrze. Na pewno da mi to troszeczkę spokoju, tego psychicznego przynajmniej 🙂
Też mam wizytę w tym dniu ☺️ to czekamy razem do wizyty , jeszcze tydzień 😁

reklama
Dziewczyny, ja ogólnie w ciąży trochę plamię. Lekarz powiedział że póki nie bardzo obficie to żeby sie nie martwić. Wczoraj po całym dniu leżenia wstałam zrobić sobie herbatę i tu nagle spora plama krwi. Po tym zupełnie nic, nadal wróciłam do lekkiego plamienia. Myślicie że to może być efekt clexane? Mój lekarz na urlopie, na IP nie byłam bo nie chce panikować 😞 dziś 7tc6d
ja bym jechała na IP sprawdzic. Nie ma co ignorować

Dzwonił do mnie lekarz, bo na cytologii wyszły mi jakieś delikatne stany zapalne i mam globulki, przepisał mi tez duphaston bo pytałam o te delikatne bóle brzucha jak na @. Powiedział ze to norma, powiedziałam ze plamien żadnych itp. Mam brać pregne plus i duphaston 2x1tab. Uspokoił mnie przed ta wizyta w czwartek:) chyba tego mi było trzeba:)

Zaczęłam dziś 6tc 🙈 przy biochemie na tym etapie byłam już w trakcie poronienia i mam tylko nadzieje, że naprawdę wszystko okej, a nie, że luteina podtrzymuje coś czego nie powinno już być 🙈
Myśl pozytywnie! ❤️❤️❤️
A ciągnie Was brzuch w dalszym ciągu?
Tak, czasami czuje ciągnięcie z obu stron
Macie może takie nerwowe nogi jak leżycie wieczorem w łóżku ? Tak nerwowe że aż bolą ?
Na szczęście jeszcze nie 🙈 ale czasami mnie tak rwały nogi przed ciąża, w łóżku i nie wiadomo co z nimi wtedy zrobić..

reklama
Do góry