G
guest-1677526072
Gość
A nie wiem tylko pani doktor powiedziała że śliczny zarodek jest i serduszko bije pięknie jak to usłyszałam to nie pytałam więcej na zdjęciu USG pewno pisze poprzednio dałam zdjęcieA jaki duzy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie wiem tylko pani doktor powiedziała że śliczny zarodek jest i serduszko bije pięknie jak to usłyszałam to nie pytałam więcej na zdjęciu USG pewno pisze poprzednio dałam zdjęcieA jaki duzy?
cudownieA nie wiem tylko pani doktor powiedziała że śliczny zarodek jest i serduszko bije pięknie jak to usłyszałam to nie pytałam więcej na zdjęciu USG pewno pisze poprzednio dałam zdjęcie
Będzie dobrze trzymam kciuki !Hej tak w ogóle
Ja właśnie wykupiłam betę i progesteron do mierzenia na jutro rano. Bardzo się stresuje. Prosze trzymajcie kciuki za prawidłowy przyrost
Z nowości u mnie to bardzo nabrzmiały biust no i pobolewa mnie podbrzusze co powoduje u mnie momentalny stres. Tak się zaczynało moje poronienie. Ale wierze ze będzie cudnie
Będzie dobrze trzymam kciuki !
O rany
Musi być samopoczucie mam coraz gorsze wiec na pewno beta rosnie dziś mdłości jak cholera a po spacerze z psem spałam 4h. W ciągu dnia. Jak nigdy
Powiedzcie mi czy duphaston jest za darmo w ciąży ? Czy tylko luteina ?
Bo coś lekarka mówiła że leki za darmo a na recepcie mam na 100%
a luteinę miałam za darmo
Dobra już wiem szukałam i znalazłam dziękiTylko luteina. Jak wpiszesz w google darmowe leki w ciąży to wyskoczy Ci konkretna lista