Agness29
Zaciekawiona BB
To ja jutro mam wizyte i tak samo będzie 6+4 więc jestem wielkiej nadziei, że zobaczę to samo6 +4 dni tak wyszło gin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja jutro mam wizyte i tak samo będzie 6+4 więc jestem wielkiej nadziei, że zobaczę to samo6 +4 dni tak wyszło gin
Brzuch nie ale wzdęcia sąCzy Wy tez macie taki wzdety brzuch? U mnie normalnie jak 5 miesiąc
Tak ja mam wzdety i cały czas gdzieś mnie w tym brzuchu ciągnie plus ciągnie mnie po stronie z której była owulacjaCzy Wy tez macie taki wzdety brzuch? U mnie normalnie jak 5 miesiąc
Czy Wy tez macie taki wzdety brzuch? U mnie normalnie jak 5 miesiąc
U mnie czasem wzdęty, czasem zupełnie płaski, ale przed ciążą też tak miałam przez IBS więc w sumie bez większych zmianCzy Wy tez macie taki wzdety brzuch? U mnie normalnie jak 5 miesiąc
A jaki duzy?6 +4 dni tak wyszło gin
mam to samoTak ja mam wzdety i cały czas gdzieś mnie w tym brzuchu ciągnie plus ciągnie mnie po stronie z której była owulacja
to ma być takie kwaśne?jeśli chodzi o mój to już Ci piszę
Plasterki imbiru, trochę soku z cytryny i miodku należy zalać gorącą(nie wrzącą) wodą i pić póki ciepłe