pannadarianna
Fanka BB :)
Boze dziewczyny, siedze i płacze z radości już teraz musi być dobrze, przyrost będzie super czuje to, nie mogę uwierzyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja od początku mówiłam, że będzie dobrze Dajesz radę! (właściwie to dajecie )Boze dziewczyny, siedze i płacze z radości już teraz musi być dobrze, przyrost będzie super czuje to, nie mogę uwierzyć
Jak mnie przestraszyłaś tą płacząca minka! Jest pięknieBeta 5.04 -7.81
Beta 7.04 - 37.70
Beta 11.04 - 280
becze ze szczęścia! przyrost wzorowo, wiec czekam już spokojnie na wizytę!Jak mnie przestraszyłaś tą płacząca minka! Jest pięknie
cudownieBeta 5.04 -7.81
Beta 7.04 - 37.70
Beta 11.04 - 280
jesteś już w terminie @? Cxy już po? Super wynik!Progesteron 33,52
Ja progesteronu nie badałam, jedynie betę. Myślicie dziewczyny, że warto byłoby to zbadać jeszcze przed wizytą, skoro za dwa dni i tak będę u lekarza?Progesteron 33,52