reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Powiem wam, że myślałam, że to przez bardzo zmienną pogodę czuje się tak jak się czuje, ale to chyba jednak wczesne objawy ciąży.. Tak strasznie chce mi się spać! Dawno nie miałam takiego spadku energii. Niestety trochę pobolewa mnie brzuch, ciągnie mnie z jajników. Trochę mam wrażenie, że brzuch mi spuchł 😂 Ale od kiedy dowiedziałam się o ciąży przestałam uważać na to co jem, a wcześniej przez blisko rok byłam na diecie (z mniejszymi-większymi przerwami). Muszę się ogarnąć, bo zanim rzeczywiście zdąży ta kropeczka urosnąć to ja się podwoję 😅 Cieszę się, że u was takie dobre wieści. 🥰 Ja odliczam do środy!

reklama
Do góry