pannadarianna
Fanka BB :)
ja przed! Powinnam dostać w ten piątekjesteś już w terminie @? Cxy już po? Super wynik!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja przed! Powinnam dostać w ten piątekjesteś już w terminie @? Cxy już po? Super wynik!
A nie 117%?@kasiaa91 jako, ze po 96 h beta powinna rosnąć o 175%, a u mnie jest 173.2%, to i tak wszystko jest ok?
W sensie, że ma wzrosnąć o 117%A nie 117%?
„Ocenia się, że na początku ciąży poziom beta hCG powinien wzrosnąć co najmniej o 66% w ciągu 48. godzin, 114% w ciągu 72. godzin i 175% w ciągu 96. godzin.”A nie 117%?
ja zrobiłam tak just-in-case bo nie wiem jaka była przyczyna poronienia pierwszego. Wolałam mieć więcej niż za mało. Myśle ze on wysle Cię sam na badania i uwzględni progesteron jeśli będzie potrzebnyJa progesteronu nie badałam, jedynie betę. Myślicie dziewczyny, że warto byłoby to zbadać jeszcze przed wizytą, skoro za dwa dni i tak będę u lekarza?
Nie wiem co mam napisać trzymaj się tam kochana przeogromnie mi przykro… sciskam Cię mocnoNiestety muszę się pożegnać z Wami. Po tylu stratach chciałam się cieszyć każdym dniem tej ciąży, i dzięki Wam się udało Niestety ciąża pozamaciczna w lewym jajowodzie. Czekam właśnie na izbie przyjęć w szpitalu. Najgorsze, że był zarodek i serduszko, ale niestety nie w macicy Życzę Wam żeby wszystko było dobrze i nudnych ciąż
strasznie mi przykro przytulamNiestety muszę się pożegnać z Wami. Po tylu stratach chciałam się cieszyć każdym dniem tej ciąży, i dzięki Wam się udało Niestety ciąża pozamaciczna w lewym jajowodzie. Czekam właśnie na izbie przyjęć w szpitalu. Najgorsze, że był zarodek i serduszko, ale niestety nie w macicy Życzę Wam żeby wszystko było dobrze i nudnych ciąż