Kapozi
Fanka BB :)
W tygodniu chodziłam do przychodni, a w weekendy mąż mi dawał. To dopiero było kinoNieeprzez 18 dni. Codziennie jeden.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tygodniu chodziłam do przychodni, a w weekendy mąż mi dawał. To dopiero było kinoNieeprzez 18 dni. Codziennie jeden.
aha no już myślałamNieeprzez 18 dni. Codziennie jeden.
byłabyś w stanie się poświęcić , uwierz mi . Potrafisz insulinę zaaplikować to i byś taki zastrzyk zaaplikowała![]()
też to zauważyłam, że bliżej boku bardziej boli ale siniaków nie maLekarz mówił że mogę też w udo albo rękę. Boję się tylko tego, że po drugiej stronie brzucha też miałam takiego siniaka i zostala mi ponim szara plamka i to miejsce jest strasznie twarde. Boję się że sobie całe ciało posinie. Odrobinę lepiej jest w boczki. Mega boli. Ale robią się tylko kropki
mam tak samoOj żebyś widziała moje mecyje i użalanie nad sobą i ile mam czasem podejść żeby wbić igłę. Są dni, że nie wiem raz dwa a są dni, że płakać mi się chce jak mam to zrobić.Obawiam się, że u mnie to inaczej działa.
w udo nie bolało ! Ale jak wyciągałam igłę to mnie zabolało nie wiem czemu .też to zauważyłam, że bliżej boku bardziej boli ale siniaków nie maja to po prostu się już boję tego jak to będzie jak brzuch urośnie i trzeba będzie przejść na udo
![]()
A to ciekawe co piszesz, bo ja mam robić zastrzyki całą ciążę + 12 tyg połoguu mnie po 2 porodzie doszło do zakrzepicy w nodze , potem badania i wyszło że mam mutacje Vleiden (trombofilia) i przy każdym zajściu w ciążę muszę brać zastrzykicałe 40tyg +6tyg połogu
![]()
połóg trwa 6 tygA to ciekawe co piszesz, bo ja mam robić zastrzyki całą ciążę + 12 tyg połogu![]()