G
guest-1677526072
Gość
ale czemu tak długo ?No to 12 tyg po porodziejak zwał tak zwał
![]()
Jedynie kiedy się bierze jeszcze dłużej zastrzyki to wtedy jak karmisz piersią (ale ja karmiłam i nie brałam ich
![Speak-no-evil monkey :speak_no_evil: 🙊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale czemu tak długo ?No to 12 tyg po porodziejak zwał tak zwał
![]()
Kurde no w sumie nie dopytywałam bo myślałam że to standardale czemu tak długo ?
Jedynie kiedy się bierze jeszcze dłużej zastrzyki to wtedy jak karmisz piersią (ale ja karmiłam i nie brałam ich)
Jestem ciekawa jaki pomysł na mnie ma mój ginekolog. Miałam nadzieję że za tydzień mi powie, że już starczy tych zastrzykówKurde no w sumie nie dopytywałam bo myślałam że to standardbo zarówno gin jak i hematolog mówili o tych 12 tyg
to zapytaj się na następnej wizycieKurde no w sumie nie dopytywałam bo myślałam że to standardbo zarówno gin jak i hematolog mówili o tych 12 tyg
daj znaćJestem ciekawa jaki pomysł na mnie ma mój ginekolog. Miałam nadzieję że za tydzień mi powie, że już starczy tych zastrzyków![]()
lepiej zrobić jak lekarz każe, niż żyć w niewiedzy. Lec, zrób i zobaczysz co lekarz powie. Nie jest powiedziane ze wyjdzie coś nie tak.Cześć dziewczyny w 13tyg wyszla mi za niska glukoza lekarz powiedzial wtedy że to jeszcze nic natomiast jestem teraz w 17tyg i kazal zrobić krzywą cukrową boje sie że coś jest nie tak
U mnie po pappie 1:712, czyli ,,średnie ryzyko'',,. Zastanawiamy się z mężem jak ten temat ugryźć, wszystkie parametry w normie tylko nr 2,5 czyli na granicy. 2 tysiące za NIFTY to dla nas bardzo dużoDołączam z terminem 30grudnia,który i tak ma się zmienić ze względu na cukrzyce.To moja 3ciaza i 3cesarka ,jeśli dotrwam.Narazie okropne mdłości,wymioty itp.,jak w każdej z ciąż a w tej najgorzej.Wszystko jakoś takie leciało a tu nagle wyniki z papy,że wysokie prawdopodobieństwo dziecka z downem 1:127 ,a drugi lekarz nawet wyliczył 1:74.W szpitalu zalecili aminopunkcje,poza szpitalem Nifty pro.Na predce każą wyjąć ponad 2tys.i robić.Dopiero się zorientowałam czemu,bo kiedyś można było usunac ...a teraz nie,chodź o tak nie biorę pod uwagę takiej opcji.W środę zrobiłam ten nifty pro,krew leci do Hongkongu (dziwne trochę),noi teraz czekam aż zadzwonią z wynikiem.Jutro idę do lekarza,ciekawe co tam powiem.Wyniki USG prenatalnego super,tylko ta papa.