G
guest-1677526072
Gość
ale czemu tak długo ?No to 12 tyg po porodzie jak zwał tak zwał
Jedynie kiedy się bierze jeszcze dłużej zastrzyki to wtedy jak karmisz piersią (ale ja karmiłam i nie brałam ich )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale czemu tak długo ?No to 12 tyg po porodzie jak zwał tak zwał
Kurde no w sumie nie dopytywałam bo myślałam że to standard bo zarówno gin jak i hematolog mówili o tych 12 tygale czemu tak długo ?
Jedynie kiedy się bierze jeszcze dłużej zastrzyki to wtedy jak karmisz piersią (ale ja karmiłam i nie brałam ich )
Jestem ciekawa jaki pomysł na mnie ma mój ginekolog. Miałam nadzieję że za tydzień mi powie, że już starczy tych zastrzykówKurde no w sumie nie dopytywałam bo myślałam że to standard bo zarówno gin jak i hematolog mówili o tych 12 tyg
to zapytaj się na następnej wizycie a wiem że masz za tydzień we wtorek , bo patrzałam na kalendarz i masz wtedy co ja i daj znać czemu takKurde no w sumie nie dopytywałam bo myślałam że to standard bo zarówno gin jak i hematolog mówili o tych 12 tyg
daj znaćJestem ciekawa jaki pomysł na mnie ma mój ginekolog. Miałam nadzieję że za tydzień mi powie, że już starczy tych zastrzyków
lepiej zrobić jak lekarz każe, niż żyć w niewiedzy. Lec, zrób i zobaczysz co lekarz powie. Nie jest powiedziane ze wyjdzie coś nie tak.Cześć dziewczyny w 13tyg wyszla mi za niska glukoza lekarz powiedzial wtedy że to jeszcze nic natomiast jestem teraz w 17tyg i kazal zrobić krzywą cukrową boje sie że coś jest nie tak
U mnie po pappie 1:712, czyli ,,średnie ryzyko'',,. Zastanawiamy się z mężem jak ten temat ugryźć, wszystkie parametry w normie tylko nr 2,5 czyli na granicy. 2 tysiące za NIFTY to dla nas bardzo dużoDołączam z terminem 30grudnia,który i tak ma się zmienić ze względu na cukrzyce.To moja 3ciaza i 3cesarka ,jeśli dotrwam.Narazie okropne mdłości,wymioty itp.,jak w każdej z ciąż a w tej najgorzej.Wszystko jakoś takie leciało a tu nagle wyniki z papy,że wysokie prawdopodobieństwo dziecka z downem 1:127 ,a drugi lekarz nawet wyliczył 1:74.W szpitalu zalecili aminopunkcje,poza szpitalem Nifty pro.Na predce każą wyjąć ponad 2tys.i robić.Dopiero się zorientowałam czemu,bo kiedyś można było usunac ...a teraz nie,chodź o tak nie biorę pod uwagę takiej opcji.W środę zrobiłam ten nifty pro,krew leci do Hongkongu (dziwne trochę),noi teraz czekam aż zadzwonią z wynikiem.Jutro idę do lekarza,ciekawe co tam powiem.Wyniki USG prenatalnego super,tylko ta papa.