Kapozi
Fanka BB :)
Dlatego nie mam co szukać w necie.. ale wiadomo jak to jestbo te wyniki przelicza lekarz na specjalnym programie po pomiarze długości dziecka , przezierności karkowej itp
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego nie mam co szukać w necie.. ale wiadomo jak to jestbo te wyniki przelicza lekarz na specjalnym programie po pomiarze długości dziecka , przezierności karkowej itp
spokoDlatego nie mam co szukać w necie.. ale wiadomo jak to jestw ogóle to bardzo Ci dziękuję, że mimo, że tutaj grupa przycichła - odpowiadasz
![]()
Ja niestety też nie jestem w prywatnej, bo za późno tutaj dołączyłam. Wszystkie znaki na niebie wskazywały ze będę styczniowa, a USG uparcie wskazuję grudzieńspoko
Troszkę się dziwię , dziewczyny tak bardzo chciały dołączyć do prywatnej grupy a na otwartej nie są zainteresowane by wątek dalej ciągnąć![]()
ale jesteś już na grupie styczniowek ?Ja niestety też nie jestem w prywatnej, bo za późno tutaj dołączyłam. Wszystkie znaki na niebie wskazywały ze będę styczniowa, a USG uparcie wskazuję grudzień![]()
Tak, od początku byłam na styczniowkachale jesteś już na grupie styczniowek ?
u nas są dziewczyny które mają terminy na styczeń a są u nas od początku. Więc nie rozumiem czemu chciałaś do nas dołączyćTak, od początku byłam na styczniowkach
no troszkę późnoJak zrobiłam test i widziałam kiedy miałam owulke to wiedziałam że będę styczniowa. Na pierwszą wizytę poszłam parę dni po teście (z uwagi na wcześniejsze poronienia). Tam wg. usg i pęcherzyka wyszedł grudzień, ale jakoś myślałam że to może pomyłka ze ciąża jest starsza. Teraz kolejne usg potwierdziło grudzień. Stwierdziłam, że skoro to dopiero 1 trymestr to nie będzie problemu żeby dołączyć do grudniowek. Ale jak tutaj zajrzałam to już byłyście na prywatnej.
A właśnie z kolei ja tego nie rozumiemno troszkę późnoszkoda
ale tu można śmiało pisać , nawet te dziewczyny które chciały dołączyć do prywatnego możecie pisać .
Ja tu czasem zaglądam i myślę że nasze dziewczyny z prywatnego też tu czasem zaglądają więc nie czuj się tu źle![]()
tylko że te które dołączyły to się bardzo zzylysmy , zrobiło się dość prywatnie, więc zrozum też nas , że nagle chce dołączyć kolejna dziewczyna o której no prawie nic nie wiemy. Bez urazy naprawdę .A właśnie z kolei ja tego nie rozumiemjeszcze tyle czasu do porodu, że można się poznać. Ja jestem tutaj na forum aktywna, chce tez wstawiać zdjęcia, dyskutować, chciałabym poznac osoby z podobnym do mojego terminu, może akurat rodziłyby w tym samym mieście itp. Ale szanuje decyzję grupy!