reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Dlatego nie mam co szukać w necie.. ale wiadomo jak to jest 🙈 w ogóle to bardzo Ci dziękuję, że mimo, że tutaj grupa przycichła - odpowiadasz :)
spoko ☺️
Troszkę się dziwię , dziewczyny tak bardzo chciały dołączyć do prywatnej grupy a na otwartej nie są zainteresowane by wątek dalej ciągnąć 🙈

spoko ☺️
Troszkę się dziwię , dziewczyny tak bardzo chciały dołączyć do prywatnej grupy a na otwartej nie są zainteresowane by wątek dalej ciągnąć 🙈
Ja niestety też nie jestem w prywatnej, bo za późno tutaj dołączyłam. Wszystkie znaki na niebie wskazywały ze będę styczniowa, a USG uparcie wskazuję grudzień :)

Tak, od początku byłam na styczniowkach
u nas są dziewczyny które mają terminy na styczeń a są u nas od początku. Więc nie rozumiem czemu chciałaś do nas dołączyć 🙂 oczywiście cieszę się że jesteś tu ale jeśli jesteś na stycsniowkach to bym tam została , bo to w sumie już taka "rodzina " . U nas niestety już parę dziewczyn odpadlo z prywatnego , myślałam że jak będzie Wam zależało to kontynuowały byście ten wątek

Jak zrobiłam test i widziałam kiedy miałam owulke to wiedziałam że będę styczniowa. Na pierwszą wizytę poszłam parę dni po teście (z uwagi na wcześniejsze poronienia). Tam wg. usg i pęcherzyka wyszedł grudzień, ale jakoś myślałam że to może pomyłka ze ciąża jest starsza. Teraz kolejne usg potwierdziło grudzień. Stwierdziłam, że skoro to dopiero 1 trymestr to nie będzie problemu żeby dołączyć do grudniowek. Ale jak tutaj zajrzałam to już byłyście na prywatnej.

Jak zrobiłam test i widziałam kiedy miałam owulke to wiedziałam że będę styczniowa. Na pierwszą wizytę poszłam parę dni po teście (z uwagi na wcześniejsze poronienia). Tam wg. usg i pęcherzyka wyszedł grudzień, ale jakoś myślałam że to może pomyłka ze ciąża jest starsza. Teraz kolejne usg potwierdziło grudzień. Stwierdziłam, że skoro to dopiero 1 trymestr to nie będzie problemu żeby dołączyć do grudniowek. Ale jak tutaj zajrzałam to już byłyście na prywatnej.
no troszkę późno 😞 szkoda 😞 ale tu można śmiało pisać , nawet te dziewczyny które chciały dołączyć do prywatnego możecie pisać .
Ja tu czasem zaglądam i myślę że nasze dziewczyny z prywatnego też tu czasem zaglądają więc nie czuj się tu źle 😘

no troszkę późno 😞 szkoda 😞 ale tu można śmiało pisać , nawet te dziewczyny które chciały dołączyć do prywatnego możecie pisać .
Ja tu czasem zaglądam i myślę że nasze dziewczyny z prywatnego też tu czasem zaglądają więc nie czuj się tu źle 😘
A właśnie z kolei ja tego nie rozumiem :) jeszcze tyle czasu do porodu, że można się poznać. Ja jestem tutaj na forum aktywna, chce tez wstawiać zdjęcia, dyskutować, chciałabym poznac osoby z podobnym do mojego terminu, może akurat rodziłyby w tym samym mieście itp. Ale szanuje decyzję grupy!

reklama
A właśnie z kolei ja tego nie rozumiem :) jeszcze tyle czasu do porodu, że można się poznać. Ja jestem tutaj na forum aktywna, chce tez wstawiać zdjęcia, dyskutować, chciałabym poznac osoby z podobnym do mojego terminu, może akurat rodziłyby w tym samym mieście itp. Ale szanuje decyzję grupy!
tylko że te które dołączyły to się bardzo zzylysmy , zrobiło się dość prywatnie, więc zrozum też nas , że nagle chce dołączyć kolejna dziewczyna o której no prawie nic nie wiemy. Bez urazy naprawdę .
Już dość prywatne sprawy są poruszane tam.

Poza tym (sorki dość chaotycznie to pisze ) dużo razy pisaliśmy że przenosimy się na forum zamknięte i ta która chce dołączyć (a były takie które czytały a nie pisały) to niech się ujawnia bo nie będą wpisane na listę 🤷

Przykro mi , mam nadzieję że Wam tu dziewczyny będzie zależało na kontynuacji tego wątku

Do góry